Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yarını düşünenler bu ay şanslı

Aralık ayında yorulan kalpler rahat bir nefes alacak!
Emek veren, yılmayan, sorumluluk alan, hep yarını düşünen, mantıktan çıkmayan ama bir türlü de istediği noktaya gelemeyenler bu ay şanslı olacak.
Gökyüzü, Satürn'ün burç değiştirme şölenine tanıklık ederken; Merkür gerilemesi kendi köşesinin dışına çıkamayacak.
'Öğrendim, biliyorum, ben bu yollardan çok geçtim, kime neyi anlatıyorsun' diye büyük söz söyleyenleri biraz panikletecek, evlenince işlerin değişeceğini düşünenleri korkutacak; kısacası evdeki hesabı gözü kapalı yaptığını düşünenlerin gözünü açacak Aralık, aynı zamanda 2018 yılının provası olacak. İlişkilerde cinsellik sınır tanımayacak ve kapalı kapılar arkasında yapılan tercihleri sık sık konuşacağız. Satürn'ün kendi burcundaki ilk hamlesi, herkese emeklerinin karşılığını düşündürtecek ve kazançlarını sorgulatacak.
21 Aralık'ta en uzun geceyi yaşarken, o gün yanınızda olacağım ve bilgilendirme yapmaya devam edeceğim.
Aralık ayında yapmanız gerekenlere odaklanın ve hayata dört elle sarılın.

ASTRO DUYURU

Bugünlerde 'Sadece iyi insanlar değil, ihtiraslı insanlar da bunalıma girermiş' diyeceksiniz. Merkür, Jüpiter 45'liği ezoterik öğretilerin sorgulanacağı, batıl inançların tartışılacağı bir döngüyü işaret ediyor. Özellikle spiritüel yapılanmalar basında yer alırken, uzman olarak bilinen kişilerin söylemlerine uymayan yaşamları herkesi şaşırtabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA