Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yılın en şanslı burcu Yaylar

Zor bir yılı geride bıraktınız sevgili Yay burçları. Satürn'ün burcunuzdan uzaklaşması hayatınızda ağır bir tecrübe döngüsünü atlattığınızı vurguluyor. 2018 yılında şans sizden yana olacak. Yılın başından itibaren hayatınızla ve girişimlerinizle ilgili daha rahat risk alabileceksiniz sevgili Yay burçları. Yeni yılda Satürn, size maddi güvence verecek ve para kazandıracak. Gelir kaynaklarınızı daha iyi yönetebileceksiniz. Miras, vasiyet, para konularıyla ilgili konular gündeminizde ilk sırayı alacak. 2018 yılına yeni mali düzenlemelerle başlıyorsunuz. Geleceğiniz için olumlu sonuçlar elde edeceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

AŞK
İkili ilişkilerinizde geçmişten gelen yaralarınızı sarmaya başlayacaksınız. Uzun süreli bir ilişki içerisindeyseniz ve birbirinizi çok yıprattığınızı düşünüyorsanız, yeni bir sayfa açmak isteyebilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız kırgınlıkların üstesinden gelmek için geleceğe odaklanın, sorunlarınızın üstünüzü örtmeyin elbette ama geçmişte de takılıp kalmayın. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte cazibeniz, gözlerden kaçmayacak. Sizi beğenen insanların sayısında artış olacak.

KARİYER
1984–1998 yıllarında doğan bir Yay burcuysanız, işinizin eğitim alanına daha çok ağırlık vereceğinizi vurguluyor gökkubbe. Çalışma hayatınızda destek göreceksiniz ve önünüz açılacak. Üstlerinizle iletişiminiz her zamankinden daha yoğun ve işlevsel olabilir. Mesleki olarak gelişim göstereceğiniz 2018 yılında ailenizin desteği ayrıca önem kazanacak ve aile bireylerinizden daha fazla anlayış bekleyeceksiniz. Kişisel mutluluğunuz ve mali durumunuz sizin için çok önemli olacak. Bireysel hareket etme ve özgürlük isteğiniz artacak. Son derece dinamik olacak ve eylemlerinizle kendi kaderinizi yaratacaksınız. Para durumunuz beklediğinizden daha iyi olabilir. Para kazanma arayışınızda sosyal çevreniz ve çalıştığınız kurum tarafından destekleneceksiniz. Yatırım yapmayı düşünüyorsanız, iyi bir araştırma yaptıktan sonra beklemenize gerek kalmayacak.

SAĞLIK DURUMU
Beslenme konusunda kendinizi ihmal ettiğinizi düşünüyorsanız, birtakım sağlık sıkıntılarınızın üstesinden 2018 yılında gelebileceksiniz. Beslenme konusunda ısrarcı olduğunuz huylarınızı bu dönemde değiştirebilirsiniz. Hatta kolay kolay vazgeçemeyeceğinizi düşündüğünüz bir kaç yiyecek ve içecekten bir anda uzaklaşmanıza kendiniz bile oldukça şaşırabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA