Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yılın en baskını Kova burcu

Hayatınızı baştan ayağa değiştirecek, cesaret verecek, kendinizi çok iyi yönlendirebileceğiniz bir yıla giriyorsunuz. Gökkubbe size yüksek duygular verecek ve yıla hızlı bir giriş yapacaksınız sevgili Kova burçları. Alışılmışın dışında kararlar alacağınızı işaret ediyor gökyüzü. Kendinizi yenilediğiniz bu döngüde, yaptıklarınız çok konuşulacak. Gökkubbe, yeteneklerinizi en iyi şekilde ortaya koyacağınızı ve farkındalığınızın arttığını herkese göstereceğinizi vurguluyor.

AŞK HAYATI
Yalnız bir Kova burcuysanız, hayatınızı kuracağınız kişiyi yılın ilk ayında bulabilirsiniz. Evlilik fikrine sıcak bakmayan Kova burçlarının 2018 yılında fikirleri tamamen değişebilir. Çevrenizdekiler bu duruma şaşırsa da aileniz bu haberle çok mutlu olacak. Zaman zaman verdiğiniz kararı sorgulasanız da sevginizden hiç şüphe etmeyeceğinizi vurguluyor gökyüzü. Yalnız Kova burçları yeni bir ilişkiye başlayacak ve kendilerini aşkın büyüsüyle enerjik hissedecekler. Geleceğe dair planlarınızı hızla yapabilirsiniz. Evli Kova burçları ise, bu yıl ilişkileriyle ilgili sorunları daha rahat konuşabilecek ve köklü değişiklikler yapacaklar. Hayatınızın anlamını değiştirecek etkiler yaratmak için büyük yansımalar olacak. Kimliğinizi nasıl ortaya koyacağınızı belirleyeceksiniz.

KARİYER VE PARA
Çevrenizdeki üst düzey yöneticilerin güvenini kazanacaksınız. 2018 yılında uzun zamandır görüşmediğiniz itibarlı kişilerle yeniden bağlantı kurabilir, sık sık görüşebilirsiniz. Zihninizi yakından ilgilendiren gökyüzü gündemiyle duygularınız tamamen değişecek. İçgüdüsel olarak bazı alışkanlıklarınızdan uzaklaşabileceğinizi işaret ediyor gökkubbe. Dış görünüşünüzü ve iç dünyanızı eş zamanlı değiştirebilirsiniz. Gökkubbe, gelecekteki kariyer büyümenizi hayal etmek ve bunları gerçekleştirecek planlar oluşturmak için ideal bir döngüde olduğunuzu söylüyor. Duruşunuz, başarı elde etmenizde önemli rol oynayacak. Bahar aylarında arkanıza yaslanın ve kendinize zaman ayırın. Bazı kısıtlamalarla karşılaşabilir ve kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Kamu kuruluşlarında çalışan bir Kova burcuysanız, kendinizi yılın ilk çeyreğinden sonra biraz baskı altında hissedebilirsiniz.

SAĞLIK
2018 yılında sağlığınızla ilgili çok önemli bir sorun yaşamazken, uzun vadede sağlığınızı korumak için spora başlayabilirsiniz. Kronik bel ve sırt ağrılarıyla mücadele eden bir Kova burcuysanız, uygun sporlarla ağrılarınızın üstesinden gelebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA