Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yılın en sakini Balık burcu

2018 yılına girerken, son 2.5 yıl içinde başarmış olduğunuz her şeyle gurur duymalısınız sevgili Balık burçları. Gökyüzü sizi sonuna kadar test etti ve herkesin yorucu ve zor sayacağı yılları siz başarı ve azimle geride bıraktınız. Gücünüzü ortaya koyabileceğiniz, baskın yapınızı öne çıkartma şansı yakalayacağınız bir yıl sizi bekliyor. Artık rahat bir nefes alabilirsiniz. Son yıllarda burcunuzda etkili olan tutulmalardan çıkıyorsunuz. Artık sizin için bambaşka bir dönem başladı!

AŞK
Yeni yılda ilişkilerinizde yapıcı olmak için elinizden geleni yapacaksınız. 2018 yılında ilişkilerinizde kararlı ve istikrarlı tavırlar sergileyeceksiniz. Değişimi yılın başından beri amaç edinen Balık burçları, ilişkilere bakış açısında evrim geçiriyor. Bekar Balık burçlarının ise karşısına güzel fırsatlar geliyor. Aile çevrenizden gelen tavsiyelere sıcak bakabilirsiniz. Özgüveninizin yüksek olduğu 2018'de, cazibeniz ve sır dolu yapınızla karşı tarafın ilgisini çekeceksiniz. Özellikle yaz aylarında bambaşka bir aşka evet diyebilirsiniz. Havaların ısınmasıyla birlikte duygularınızın da eskisi gibi olmadığını, kırgınlıklarınızın üstesinden gelmeyi başardığınızı göreceksiniz.

KARİYER VE PARA
Artık geçmişi değil geleceği düşünüyorsunuz. Düşünce yapınızdan arkadaş çevrenize kadar birçok alanda bakış açınız farklılaşacak. Gökyüzü, çevreniz tarafından daha çok saygı göreceğinizi vurguluyor. Özellikle ailedeki gençlere ya da yaşıtlarınıza yaşam rehberliği yapacak, onların gelecekle ilgili alacakları kararlarda etkili olacaksınız. Eğer öğrenci bir Balık burcuysanız, part-time çalışma imkanı bulabilirsiniz. Çalışkanlığı ile bu yıl göz dolduran Balık burçları, akademik olarak da şans elde edecekler. Çok değer verdiğiniz bir öğretmeninizin rehberliğinde ortak bir çalışma ortamında yer alabilirsiniz. Para yönetimi konusunda 2018 yılında şanslı olan Balık burçları, özellikle maddi imkanlarını düzene sokacak. 2016 yılından gelen kişisel borcunuz varsa ödemekte zorlanmayacaksınız. Daha planlı ve istikrarlı olmanızı sağlayan yeni yıl size iyi gelecek.

SAĞLIK
Yeni yılda kronik hastalıklarınıza dikkat etmenizi öneririm. Kış dönemlerinde sık sık solunum yollarıyla ilgili şikayette bulunabilirsiniz. Bedensel kondisyonunuza 2018 yılında ekstra dikkat etmeniz gerekebilir. Beslenme konusundaki özeninizi de hiç ihmal etmeyin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA