Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Meryem evlenecek Kenan baba olacak

Koca bir yılın nasıl geçtiğini düşünüyorsanız size şu kadarını söyleyebilirim; sadece birkaç saat sonra gireceğimiz yeni yıl, bu yıldan da hızlı geçecek. Eğer 2018 yılına kendinizi hazır hissetmiyorsanız merak etmeyin derim çünkü 2 Ocak'ta gerçekleşecek Dolunay, hepimize farklı bir yıl olacağını hissettirecek.
Peki 2018 yılının en çok konuşulacakları arasında neler mi olacak? Yeni kurulacak partilerden sosyal medya ağlarının tüm dünyada uğrayacağı müdahalelere, salgın gibi yayılan Bitcoin için insanların neler neler yapabileceğine, Türkiye'nin boğazlarının dünya basınında yer almasının yanı sıra ödül alacak ve dünyada buluşları ile konuşulacak Türklere kadar bizi hareketli günler bekliyor bizleri.
2018 yılında başka kimler ve neler konuşulacak derseniz listem şöyle:
1967 doğumlu Koç burcu Ali Koç; hem ekonomi, hem de spor camiası adına yapacağı açıklamalarla adından sıkça söz ettirecek. 2018 yılı onun yılı olacak.
1974 doğumlu İkizler burcu Kenan İmirzalıoğlu'nun projelerinde yaşanan aksaklıklar, 2018 yılında da peşini bırakmayacak.
Sinem Kobal ile olan evliliklerini bir bebekle taçlandıracaklar.
1983 doğumlu Akrep burcu Kıvanç Tatlıtuğ'un evliliği ve çocuk isteği yeni yılda da basın tarafından mercek altına yatırılırken uluslararası bir proje ile karşımıza çıkmakla kalmayıp ödüller de alacak.
1982 doğumlu Yengeç burcu Tuba Büyüküstün'ün yakasını bırakmayacak olan sansasyonel haberlerin arasında evlilik kararını duyacağız.
1982 doğumlu Başak burcu Merve Boluğur, 2018 yılında oyunculuğunun dışında farklı yetenekleri ile adını bir kez daha duyurcak.
1983 doğumlu Aslan burcu Meryem Uzerli'yi 2018 yılında da birden fazla projede göreceğiz.
Başarıların yanı sıra 2018 yılı Meryem Uzerli'ye evlilik de getirecek

ASTRO GÜNDEM

Ay-Merkür çekişmesi insanların niyetlerini ortaya koyarken, konuşulmayan konuları da gündeme taşıyor. Siyasi arenada verilen yetkiler gündeme gelebilir. Özellikle son günlerde görev değişikliği ile gündeme gelen isimler tekrar siyasi arenada görebilir, hatta yeni mevkileri ile ilgili spekülasyonlara şahit olabilirsiniz. İş yerinizde değişimler olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA