Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

2018’de sabırlı olan kazanacak

Zaman evriliyor, dünya yeni bir boyut kazanıyor. Evet doğru duydunuz, evrim geçiriyoruz. Sağlıktan bakış açısına, dinden sınırlara kadar her şey yeniden düzenleniyor. Hal böyle olunca tüm toplumların dengesi de değişiyor. 2017 yılı bekleme ve anlama yılı olurken; kim değişime öncülük yapacak, kimlerin hesabı Bağdat'tan dönecek onu görecektik. Şimdi ise gökyüzü '2018 yılında değişim zamanı' diyor. 'Değişmeyen tek şey değişim ta kendisidir' lafını bol bol duyacağımız bir yıla hazır olun. Aristokratı, gelenekçisi, kibri, atıp tutmaları bol, dedikodusu, bıyık altından gülmesi eksik olmayan bir yıla giriş yaptık. Yüreğimizdeki hayalleri ise bu yıl daha çok gerçekleştirme arzusu ile yanıp tutuşacağız. 2018'de hiçbir şey varsayımda kalmayacak. Enine boyuna tartışacağız; konuşacağız. En önemlisi de kendimizle anlaşıp yeni kararlar alacağız. Kazanmamak, kenara çekilip hiçbir şey yapmamak pek mümkün olmayacak. Bu yıl 21'inci yüzyıl reşit olurken Güneş ve Ay tutulmaları dünyanın bir yerlerinde bol bol seyredilecek. Bu durum da hareketsiz olanı geride bırakacak ve hareket edeni hayata geçirecek. 2018, son yedi yıl gibi cevapsız, belirsiz, kayıtsız bir yıl olmayacak. Mutluluğu 2018 yılında kaliteli işler yapan, sabırlı olan, göz ardı etmeyenler kazanacak. Diyeceksiniz ki işte ben buyum. Evet haklı olabilir, önemli dönemeçlerden de geçiyor olabilirsiniz. Ancak şu detayı unutmayın, eğer son yedi yıldır, 'Olsun ben hallederim, idare ederim' deyip göz yumduğunuz bir konu varsa 2018 yılı size artık paydos dedirtecek tecrübeleri önünüze koyacak.

DEVİR BAŞKA
Yaşadığımız gezegenin gidişi ve devri başka. Bu yüzyılda kendinizi sığıntı hissetmeyin. Standartlarınızı yaratın. Neyi hak ettiğinize siz karar verir. Fikirlerinizi hayata geçirirseniz, çevrenizdekiler de o denli oluşuma geçer.

ASTRO GÜNDEM
Ay-Satürn kavuşumu lüks tüketimin arttığı, cemiyet hayatının ön plana çıktığı bir güne vurgu yapıyor. Magazin dünyasında bol bol birbirini eleştiren ünlülere denk gelebilir, sosyal medyada daha önce şahit olmadığımız atışmalara tanıklık edebiliriz. Bugün susan, kazanmaya bir adım daha yaklaşır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA