Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Para piyasalarını konuşacağız

Bugün bize aslında 2018 yılının, ne kadar iddialı olduğu gösterecek. Gökyüzü oldukça hareketli, öncü ve ateş elementleri ile kuşatılmış durumda.
Bu ay iki Dolunay, bir Yeniay'ın yanı sıra Ay tutulması yaşanacak, bir de üstüne Satürn boy gösterecek.
Ülkemizi yakından ilgilendiren ve yedinci evinde etkili olacak olan Satürn, aslında 900 günlük serüvenin başladığını bu aydan itibaren dünyaya gösterecek. Zaten Satürn tüm endamını sergileyeceği Oğlak burcuna 21 Aralık'ta taşınmıştı. Geçtiğimiz günlerde Dolunay ile de ilk olaylarını ortaya koydu. 'Peki başka neler olabilir?' derseniz anlatayım.
Gökyüzünün seyrinde daha çok ülke liderleri, dinler ve mezhepler yer alacak.
Ocak ayında aynı zamanda borsadan altına kadar para piyasalarını konuşuyor olacağız.
Ortadoğu'dan gündeme dahil olacak farklı ülkelere ve liderlerine kadar bitmeyen bir süreç var.
Ateşten gömlek giyen gökyüzü, diğer yandan iklimin birtakım zorluklarını hissettirmeye başlayacak. Dolunay, Yeniay, Uranüs'ün ateş burcunda son demlerini yaşatma azmi dünyanın değiştiğinin ilk fragmanını izletiyor.
Oyun içinde oyun dönerken dünyaca ünlü kişilerin yaşamlarını ve ilişkilerinde aslında ne kadar gurur kırıcı pozisyonlara düştüklerini göreceğiz. Ay tutulması, gündemi sıcak tutmaya ayın ilk gününden itibaren başladı. Farklı alanlarda ön plana çıkacak olan ödülleri, hatta ödül alan Türkleri konuşacağız. Dünya bizi bu sefer başarılarımızla, tarihi yerlerimizle konuşacak diyor baş öğretmen Satürn. Herkesin bir yol göstericisi vardır; işte onu bulacağız.
Bir nefes alalım, bir etrafımıza bakalım; daha koca bir yılı henüz geride bıraktık.
Ocak ayının etkileri ile birçok konu ortaya çıkacak. Kim kime gerçekten arka çıkıyor göreceğiz.
Sırlar bir bir ortaya çıkarken, kim iyi, kim kötü, kimin niyeti temiz hepsini göreceğiz.

ASTRO GÜNDEM
Venüs-Chiron ilişkisi eski ilişkileri gündeme getiriyor. Birliktelikleri ya da evlilikleri bitmiş medyatik isimleri yan yana görebilir, magazin dünyasında dedikodularına şahit olabiliriz. Eğer 1984-1998 yılları arasında doğduysanız ve sizin de ilişkiniz bir süre önce bittiyse, tekrar iletişime geçmeniz an meselesi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA