Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Huysuz günlere dikkat edin!

'Bu ay önemli işlerim var' diyenler, lütfen ajandasına veya telefonuna huysuz günleri kaydetsin. Huysuz günleri kaydederseniz, size yararı olacak. Ocak ayı huysuz günleri şöyle: 1-3-6-7-12-22-24-29.
İşte Ay'ın burcunuzda olduğu günlerin etkileri:
Ay, Koç burcunda: Gün içerisinde başlangıçlar yapmak için uygun zamandır. Fiziksel aktivitelere dahil olmayı da en çok Ay'ın Koç burcundaki konumu destekler.
Ay, Boğa burcunda: Ay, Boğa burcundayken meseleler çok didik didik edilmez. Parasal konularda risk alınmak istenmez. Kesin sonuçlar elde etmek için idealdir.
Ay, İkizler burcunda: Düşünceler adeta bir zincirin halkası gibi çoğalır. Kişiler daha hızlı ve çok yönlü düşünür. Öğrenmek, iletişim kurmak için ideal zamandadır.
Ay, Yengeç burcunda:
Anaçlık, annelik, merhamet, sahiplenme, saf sevgi gibi kavramları ön plana çıkarır.
Dizayn işlerinde çalışanlar için de ilham doludur.
Ay, Aslan burcunda:
Samimi, cömert davranılan, tüm kalple sevgi ve ilgi sunulan günlerdir.
Ay, Başak burcunda: Pratiklik!
Ay, Başak burcunda iken içgüdüsel olarak çabuk çözüm üretmeye eğilimli oluruz; pratik hareket etmek çok daha kolay olur.
Ay, Terazi burcunda: Çevredeki insanlarla iletişime çok dikkat eder, konuşmalarda ölçüyü ne eksik ne de fazla, tam dengede tutturmaya çalışırız.
Ay, Akrep burcunda: Duygular uçlarda! Ay'ın Akrep burcunda hareketi duyguların en yoğun yaşandığı günleri işaret eder.
Problemlerle, hayatla, korkularla nasıl savaşıldığı test edilir.
Ay, Yay burcunda: Ay'ın konum itibariyle en iyimser düşündürttüğü, adeta pozitif enerji yaydığı günlerdir. Kişilerin karşısına beklenmedik gelişmeler çıkarır.
Ay, Oğlak burcunda: Planlı hareket etmenin ve sağlam adımlar atmanın öneminin arttığı günlerdir.
Zaman kavramı hareketleri, adımları şekillendirir.
Ay, Kova burcunda: Alışkın olunmayana ve yeni olana içgüdüsel olarak bir yönelim söz konusu olur. Tepkiler mantık çerçevesinde şekillenir.
Ay, Balık burcunda:
Gerçeklerle yüzleşmeye uzak olunan günlerdir.
Ay, Balık burcundaki yansımalarını, hayalperest düşüncelerde gösterir.
Merhamet duygusu günün temasıdır.

ASTRO GÜNDEM

Mars-Jüpiter kavuşumu; beklenmedik bir olayın ardından borsadaki hareketliliği işaret ediyor. Ekonomi sektörünün son derece hareketli olacağı bugün kazanan ve kaybeden ayrışırken, uluslararası firmalardan yeni haftanın başında art arda açıklamalar gelebilir. Kişisel hayatlarımızda tutumlu olmamız gereken bir gün.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA