Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ev alıp satmanın tam zamanı

İletişim gezegeni Merkür, bugün itibariyle Oğlak burcunda hareket etmeye başladı ve iletişim adına herkes için farklı günlerin başlangıcını da tetikledi.
Bu gökyüzü hareketi, kalbimizin sesini kısıp zekamızı daha da parlatacağımız bir dönemi işaret ediyor. İkili ilişkilerimizi, kariyer hayatımızı, sosyal ilişkilerimizi, kısaca hayatımıza dair her alanı büyük bir ciddiyetle ele alacağız.
Şubat'ın ortasına kadar sürecek olan zeka gezegeni Merkür'ün Oğlak burcundaki hareketi, kontrolü elimize almamıza yardımcı olacak. Peki, bizler bu süreçten nasıl etkileneceğiz?
Hayata karşı güçlü, kararlı ve azimli olacağız.
Sorunlardan kaçmak yerine çözüm yolları arayacağız.
Verdiğimiz sözleri tutmak konusunda hassasiyetimizi ortaya koyarken çevremizdeki insanlardan da aynı özeni bekleyeceğiz.
Mantığımızı ön plana alıp tutarlı adımlar atacağız.
Disiplin gerektiren işlerimizi kolaylıkla halledeceğiz.
Planlı hareket etmeyi tercih edeceğiz.
Duygusallığımızı arka plana iteceğiz.
Ciddi konuşmalar hayatımızın her alanında yer alırken, bu dönemde söylenen hiçbir şeyin altı boş olmayacak. Olsa bile bunu çok çabuk fark edebileceğiz.
Sosyal ilişkilerimizi adeta bir bulmaca çözer gibi stratejik bir şekilde yöneteceğiz. Bize hiçbir katkısı olmayan insanları ve ilişkileri hayatımızdan yavaş yavaş çıkarmanın yollarına bakacağız.
Eğer ev alıp satmayı ya da taşınmayı düşünüyorsak harekete geçmenin tam zamanı.
Daha az konuşup daha fazla hareket edeceğiz.
Hedef odaklı olacağız.
Karşılaştığımız sorunlarda hemen reaksiyon göstermek yerine düşünerek hareket etmeyi tercih edeceğiz.
İç dünyamızı artık anlatmayacağız.
Kaygılı ruh halimizde artış meydana gelebilir.

ASTRO GÜNDEM
Bugün gökyüzünün iletişimi ve zekayı temsil eden Merkür gezegeni, Oğlak burcuna geçerek gökyüzünde dengeleri değiştiriyor. Merkür-Neptün ilişkisi yetenekleri ile öne çıkan kişilerin arka plandaki gerçekliğine işaret ediyor. İletişimin farklı bir yönü ortaya çıkarken, anlaşmak zor olacak. Siyasi liderler ise sert söylemlerde bulunacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA