Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ünlü güzeller çok konuşulacak

Öncelikle 'Anlatılmaz yaşanır' adlı haftanın sonunda olduğunuzu bilmenizde fayda var. Kişisel işleriniz için yola koyulduğunuzda sizi yolunuzdan edecek engelleri aşarsınız. Teknoloji ile vereceğiniz sınavda telefon veya bilgisayar gibi eşyalarınızın siz ortada bırakmasına sabır gösterirsiniz. Unutkanlığınız sayesinde bir yerlere geç kalmanın ön konuşmasını daha sakin yaparsınız. 'Peki bugünde ne var?' diyecek olursanız; bu ay iki Dolunay, bir Yeniay olduğunu göz önünde bulundurursak, Dolunay'ı geride bırakıp Yeniay'a doğru yola çıkmış gökyüzünün karışıklığına takılmamak imkansız.
Eğer bir de 1984-1998 yılları arasında dünyaya gelmişseniz, Neptün'ünüz Oğlak demektir.
Bu da Plüton, Satürn ve Merkür, Neptün'ü aralarına almış sorularına cevap verirken; sizin de aklınızdan deli sorular geçiyor olabilir.
Kısacası bu hafta sonuna biraz karmaşa hakim olurken gündelik hayatlarda Neptün Oğlak olan 1984–1998 yılları arasında doğanları yerde gökte konuşacağımızı işaret ediyor.
Siz bu yıllar arası doğduysanız, gökyüzünün size en büyük uyarısı ilişkilerinizde fırtınalı günler olabilir, size tavsiyem bu dönemde normallerin üzerindeki duygularınızı ve merakınızı en azından biraz dağıtmaya çalışın. 'Bu yıllar arası doğan ve ilişkileri ile sevenlerini ikiye bölecek ünlüler arasında kimler var?' derseniz, size;
2018 yılında en çok göreceğimiz güzellerin doğum yılları ile aynı yıl doğduysanız, bu yılın sizin de yılınız olacağından hiç şüpheniz olmasın derim.
1987 doğumlu Özge Gürel ilişkisi ile gündemde yerini alırken, 2018 yılında yeni bir reklam projesi ile de adından söz ettirecek.
1992 doğumlu Demet Özdemir, açıklamaları ve iddialara vereceği cevaplarla medyada yerini alacak.
1995 doğumlu Dilan Çiçek Deniz, akılları karıştıran aşk hayatı ile eleştiri oklarının hedefi olacak.


ASTRO GÜNDEM
Ay-Neptün ilişkisi huzur ve barış ararken topluma hitap eden meslek gruplarının sert söylemlerini işaret ediyor. Sendikalar ile ilgili haberler medyada yer alırken, uluslararası kuruluşlarda çalışanların haklarını aradıkları bir gün. Özellikle 1984-1998 yılları arasında doğduysanız, bir günde iş yerinizin kurallarının değiştiğine şahit olabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA