Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Dünyayı kadınlar değiştirecek

Sistem büyük bir revizyondan geçiyor ve bu sefer yıldızlar kadınları destekliyor.
Gökyüzündeki dizilim Oğlak burçlarında gerçekleşirken Ay da Oğlak burcuna geçiş yapmışken yine dünyada ve ülkemizde birçok kadın ve çocuk olayı duyabileceğimizi işaret ediyor. Bildiğiniz klişeleri bir çöpe atın; kadınlar zayıf bedenlerinin altında bir şövalyenin yüreğine sahip olduklarını göstermeye geliyor.
Bir anda roller değişiyor, teknolojinin dünyayı sarıp sarmaladığı günlerde sanal paranın, hayatımıza para birimi olarak girmesine aylar kala, son yüz yılın en hızlı yıllarında büyük değişimler kadını ön plana çıkaracak.
Birçok ülkeyi erkek egemenliğe kafa tutacak kadar büyük sürprizler bekliyor.
Kadınların içten içe büyüyen hırsını ve başarılarını bunca yıl görmezlikten gelen sistem tuzla buz olmaya hazırlanıyor.
Benden söylemesi… Tabii bu döngüde başlayan değişim Plüton'un ve Satürn'ün Oğlak burcu sürecinde kadınlara 21'inci yüzyılda ne kadar büyük haksızlık yapıldığını da görmemizi sağlayacak.
Doğuran, büyüten, yetiştiren, üreten kadın; artık birçok ülkede yöneten de olacak.

DEMİR LEYDİ DÖNEMİ
Şimdilerde söz sahibi ülkelerin koltuklarına birer birer kadınlar oturuyor. Bu durumun kardinal gezegenlerin üstünde etkili olan kanlı Ay tutulmalarının ardından yaşanmaya başlamış olması, astrolojiye göre hiç de tesadüf değil. Kadınlar da cesur ve üretkendir.
Sevdikleri, inandıkları tüm değerlere hakim olmak için hayatlarının büyük bir bölümünü feda ederler. Ve şimdi gökkubbeyi arkalarına alarak tarih sahnesine yeniden çıkıyorlar.
Gelelim şimdi neler olduğuna...
Satürn, başöğretmen edasıyla Venüs'e ve Merkür'e ayar verirken Oğlak burcunda bu hafta yaşananlar, şerlerin hayra dönüşmeye başladığını da gösterecek. Bu döngüde bir diğer konu ise kadının kadına yaptığı olacak.
Barışması imkansız gibi görünenleri yan yana getirecek günlere gebeyiz. 'Seda Sayan'ı, Yeşim Salkım'ı, Seren Serengil'i ve Gülben Ergen'i yan yana getirecek kadar önemli ne olabilir?' derseniz, ben de kestiremiyorum.
Önümüzdeki günler tüm kadınları ilgilendiren günler olacak gibi görünüyor.

ASTROGÜNDEM
Bugün Güneş-Chiron 60'lığı fırsatların cazip geldiği bu süreçte, kariyer hedefi olanlara destek çıkıyor. Eğer yöneticinizle önemli konuşmalar yapacaksanız, fikirlerinizi söylemekten çekinmeyin. Uzun süreli iş arayışı içinde olanlara yeni kapılar açılırken, uluslararası arenada ticaret adına önemli adımların konuşulduğuna şahit olacağız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA