Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yılın ilk yeni Ay’ı hesapları bozacak

Bugün; herkesin kendi hedeflerini ön plana çıkaracak, küçük hesapları bozacak, eski dosttan düşman olur mu, olmaz mı test ettirecek yılın ilk Yeni Ay'ı gerçekleşiyor.
Hesaplaşması bol bir yılı daha yeni uğurlamışken kırıntıları ile uğraşmaya da devam edeceğiz.
Nasıl mı? Hemen anlatayım. Öncelikle herkese 'Bitmedi mi bu yüzleşmeler?' dedirtecek, eminim.
Ama bu sefer durum başka.
İleriyi görmek ve yapılanmak için belki de yılın en ideal Yeni Ay'ı ile karşı karşıyayız. Henüz 2018'in ilk günlerini yaşarken gökyüzünün bize torpil yaptığını düşünün. Gücünü ve kuvvetini, anın gezegen konumlarından alacak. Araştırmacı, meraklı, öncelikler ve içgüdüsel olma halini ise anın yükseleni Akrep'ten feyz alacak. Hayatta kalma becerisi için bize dipnotlar sunacak.
Topluma kendimizi yansıtırken sezgilerimizin çok kuvvetli olduğunu, temkinli ve ihtiyatlı davranmamız gerektiğini de işaret edecek.
Elini taşın altına sokmak ve sorumluluk almak, hatta maddi kaynaklar konusu ile ilgili yüzleşmeler yaşamak, reformlar yapmak; Türkiye içinde önemli olacak. Bir dizi yeni uygulama ile karşılaşmamız mümkün. İşsizlik oranı üzerine yeni yapılanmalar oluşabilir. Özel sektör ile devlet işletmeleri el ele çözüm üretmek için farklı anlaşmalara gidebilir. Aynı zamanda eğitim sistemi, çocuklar ve kadınlarla ilgili yasaları, mercek altına alınabilir. Gri günlerimiz, haksızlığa uğradığımız zamanlar geride kalırken; üzüleceğimiz, içimizi burkan haberler de almaya devam edebiliriz.
Bir yanı karanlık ve karışık olan bu Yeni Ay aslında toparlayıcı ve ileriye dönük eylemler yapmamız gerektiğini vurguluyor.
1970-84 doğumlu olan ve motivasyonunu kaybedenler; yüzünüzü güldürecek, muazzam haberler almaya hazır olun. Rutin evliliklere yenilikler kazandıracak.
Bu hengamenin içinde çocuklarına zaman ayıramayanlar ise kaliteli zaman için mükemmel bir dönem olacak.
Tabii 1984 Nisan ayı ile 1998 yılları arasında doğanları, ilişkilerle bolca haşır neşir edecek.

ASTRO DUYURU
Bugün Yeniay, Oğlak burcunda meydana gelirken Rusya, dünyada ve ülkemizde konuşulabilir. Güne düzensizlik hakim olurken kişisel hayatlarınızda kendi iç dünyanızda devamlı kıyaslama yaptığınızı fark edebilirsiniz. Eğer yoğun çalışıyorsanız dikkatinizi toplamakta zorluk çekebilirsiniz. Bugün, dengesini koruyan kazanır!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA