Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Gezegenlerin kimliğimize etkisi

Gelin bugün astrolojiyi biraz yakından tanıyalım. Doğduğumuz anda Güneş'in hangi konumda olduğu, astroloji açısından çok kıymetlidir.
Doğduğumuz an Ay'ın etkisine maruz kalırız. Ay, dünya astrolojisinde ve mitolojide dişil bir enerjiyi temsil eder. Kurduğumuz her türlü duygusal bağı, dürtüleri, bilinçaltı davranışları işaret eder. Aynı zamanda var olmayı da temsil ettiği için anne karnından itibaren belli bir çocukluk dönemini de vurgular.
İletişim olmadan yaşam olmaz.
Merkür diyoruz adına, namı mitolojiye kadar uzanan bir etkiye sahiptir. Bilimden eğitime ve her türlü diyaloğa kadar iletişimi temsil eder.
Fark etme, farkındalık, zihinde gelişim, çevre faktörlerine duyarlı olmaya kadar giden bir serüvene eşlik etmemizi sağlar.
Popüler etkilere sahip olan Venüs'ün hangi burçta konumlandığına pek meraklı oluyoruz.
Sahi neden olmayalım, değil mi?
Zevki, eğlenceyi, güzelliği, cinselliği, gelişimi, dünyada var olmamızın amacını temsil ediyor. Kim olduğumuzun önemi büyük. Güneş bizim kimliğimizdir. Ego, kariyer, eril enerji etkisi ve gelişim dönemimiz artık belli bir olgunluğa kavuşmuş demektir.
Sonuca ulaşmak için mücadele şart. Mücadelenin ruhunu temsil eden Mars, hangi yaşta olursak olalım bize hem çocuksu, hem de güçlü bir yürek verecek.
İstediğimizi almak, hedef belirlemek, sahip olduklarımızı koruyabilmek için savaşmayı temsil eder.
Dinginliği, bilgeliği ve bolluğu temsil eden Jüpiter, şans döngüsünü de ifade eder. Kaliteli bir dönem geçirmek, zaaflarımızı, inançlarımızı, toplumdaki duruşumuzu ve eğlence anlayışımızı hem maddi, hem de manevi etkilerle önümüze sunar. Öğrendiklerimiz hayatın artısı! Yok oluş ve ölüm olgusunu yeniden doğuşu temsil eden Satürn işte bu etkiyi yaşamlarımıza kazandırır. Edindiğimiz tecrübeler, verdiğimiz sınavlar ve her irade bize yanlış ve doğruyu gösterecektir.
Kafa karışıklığımıza son verecek etkileri yakalayabiliriz.

ASTRO GÜNDEM
Mücadele gezegeni Mars Chiron ilişkisi geçmişte yaşanan kadın cinayetlerini gündeme taşıyor.
Kadın cinayetleri ile ilgili farklı platformların kurulduğuna şahit olacağız.
Gün içinde sosyal mecralarda sıkça bu konu üzerine konuşmalara denk gelebiliriz. Başkaları için çabalarken kendimizi ne kadar eksik bıraktığımızı fark edeceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA