Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Derin bir nefes alın ve mola verin

Bugün kendinize bir an yaratıp derin bir nefes alarak gündemdeki kavgadan, gerginlikten uzaklaşıp kendinize yaşadığınızı hatırlatın. Gelin hayatınızdaki sevgiyi araştıralım.
Bugün Ay, Boğa burcuna geçene kadar herkes öfkeli bir gün geçirirken siz daha farklı bir şeyle uğraşın. Ruhun en önemli şifası, sevgiden başka bir şey değil.
Seven, bağlanan yürekler, ruhun şifasını derinlerde hissederler.
Zamanın hızı bize ruhun şifasını unutturuyor ve hayat hızla akıyor.
Sevdiğinizin gözleri ile gözlerinizin senkronize olması nedir bilir misiniz? Mutlaka bu duyguyu daha önce yaşadınız. Nasıl mı?
Sevdalanarak… Ruhun olmazsa olmazı bağlılık... Evet, doğru duydunuz; aşk birbirini seven iki kişinin bakışı ile kalpleri sadece ateşlemiyor, senkronize olarak bağımlılık duygusunu da tetikliyor.
Kalbinizi sadece beslemekle kalmıyor, hayata dair kaygılarınızdan da arınmanıza yardımcı oluyor.
'Ah oksitosin, sen nelerin şifasısın?' derken abartmış olmadığımı anlayacak küçük testler bile yapabilirsiniz.
Hayatınıza güneş gibi dolan aşkınız nelere iyi gelmiyor ki?
Gündelik hayatta ağrılarınıza bile iyi gelebilecek enerjiyi taşıdığını biliyor musunuz? Bin bir derde deva sevginiz; ağrı kesicilerden veya şifalı bitkilerden çok daha hızlı cevap vermekle beraber, en yakın arkadaşlarınızın sesinden bile sizi uzaklaştırıyor, alışkanlıklarınızı bile bir kenara atmanızı sağlıyor. İyi bir dedektif olabilme kapasitenizi bu dönemde sergilediğinizi, sevgilinizin eski sevgilisi ile resmini gördüğünüzde yaşadığınız kaygının öfke patlamasına dönüştüğünü hiç düşündünüz mü?
Bunları yaşamadıysanız, kara sevdaya tutulmadınız ve kendinizi fazla koruyorsunuz demektir. Hayatınız boyunca gölgenize gizlenmiş özgüveninizi yaralayan ya da tam aksine besleyen bu duygu her ilişkide ortaya çıkmadığı gibi, ne zaman gideceği de belli olmuyor. Hayatınızın neresinde olduğunuzla da asla ilgilenmiyor.
Eğer seviyorsanız bugünlerde en şanslı sizsiniz.
Yalnızsanız, kendi şansınızı yaratmanın zamanı geldi.

ASTRO GÜNDEM
Ay-Merkür zıtlaşması diplomatik ilişkilerde anlaşmazlıkları ve bazı yaptırımları işaret ediyor. Türkiye için önemli ve kritik bir hafta olduğunu bir kez daha fark edeceğiz. Teknoloji ile ilgili sınavlar sadece uçak sistemlerini değil ülkelerin güvenlik sistemlerini de dahil edecek. Yüksek gerilimli günlerden geçiyoruz. Teknoloji, sınavınız olmasın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA