Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Mars subliminal mesajlar veriyor

Gezegenler diyarında Mars'ın savaşları, kavgaları, mücadeleleri temsil ettiği söylenir, hatta kötücül gezegen olarak da adı çıkmıştır. Mars'ın aktif olduğu günlerden geçerken gelin kendisini şöyle bir yakından tanıyalım. Mars güç kullanmadır, harekete geçebilmeyi, atılganlığı, inisiyatifi temsil eder. Bugünlerde doğan bebeklerin Mars'ı haritalarında Yay olarak yerini alırken bizim yaşamlarımızda ise kacak göçek dövüşmeyi vâdediyor. Freni patlamış kamyon gibi de gösterebilirsiniz istediğiniz kişiyi; buna da beyin yıkamak ya da ikna etmek serbest diyor Mars!
Bu gezegen; savaşları, düşmanlıkları, silahları, cesaret gerektiren işleri, rekabeti, fiziksel olarak harcanan enerjinin en yüksek noktada görebileceğimizi de işaret ediyor. Adalet burcunda zor bir gezegenin misafir olması ise, iş yerinde işlerin karışacağını, kaş yaparken göz çıkarmanın, yanlış anlaşılmanın, pot kırmanın yaşanacağını, sosyal medyada hiç olmadık kareleri göreceğimizi, ifşa olan olana diyeceğimizi de işaret ediyor. Bugünden itibaren biraz dağınıksanız eşyanıza, bastığınız yere iki kere dikkat edin derken, kas ağrılarınızı keyfi cerrahi müdahalelerinizi sakın oldu bittiye getirmeyin.
Eğer yeni bir ilişkiden çıktıysanız; bugünlerde isteklerinizden emin olamayacağınızı, dürtülerinizle hareket edebileceğinizi göz önünde bulundurursanız bir anda başlayan, bir anda biten bir ilişkiye imza da atmaktan kendinizi korumuş olabilirsiniz.
Mars'ın Yay burcundaki hali pek bir yaman aslında!
'Mars, hangi konuları büyüteç altına yatıracak?' derseniz...
Dini duygular
Politik düşünceler
İbadethaneler
Din adamları
İnanç sistemleri
Müzeler
Tarihi bölgeler

ASTRO DUYURU
Bugün Venüs-Chiron 45'liği kişilerin kimliklerinin ve tercihlerinin tartışılmaya başlanacağını işaret ediyor. Özellikle cinsel kimlikleri konuşulmuş kişilerin aldıkları kararları konuşacağız. Kurumsal alanlarda stratejiler değişebilir; gökyüzünde tesadüf olmadığını anlayacağız. Bu gece uykusuzluk çekebiliriz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA