Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Kendinize önemli sorular sorun

Günler sorgulamaya akarken diyetini bozan, kendine verdiği sözleri yıkan, alışverişten kendini alamayanlardansanız; evet, tutulmadan etkilenmeye başlamışsınız demektir. Eğer uykulu hailinizi üzerinizden atamıyorsanız, devamlı rüyalarınız aklınıza takılıyor ve hiç olmadık anılarınız aklınıza geliyor ise siz de etkilenme yoluna girmişsiniz demektir. Dünya dönüyor, döndükçe de her gün başka bir gün, başka bir ruh ile doğuyor Güneş! Güneş bugünlerde her ne kadar gri görünse de bizim diyarlarda, aslında en etkili burçta hareket ediyor. Bir de üstüne Ay, bugün yine uzun saatler boşlukta. Bu da demektir ki bu dönemde hiç aklınıza gelmeyecek küsler barışabilir. Gelin sizinle ilişikleri bir kez daha en yalın haliyle konuşalım. Her insan bir başka insanla bağ kurmak ister ama bu bağı kurmak düşünüldüğü kadar kolay mı? İçinden çıkamadığımız soruları kendinize dönüp sormak yerine bunları gerçekten tam olarak karşı tarafa ifade ettiğinize inanıyor musunuz? Karşınızdaki insana sınırlarınızı tam olarak gösterdiniz mi? İlişkiniz yolunda gitmediğinde içinizde biriktirdiklerinizi dökmek, ne kadar işin içinden çıkılabilir kılıyor? Ben fedakarlık yaparken, neden o egosunu tatmin etmeye devam eder? Ben verebileceğimden fazlasını verirken, neden o alması gerekenden fazlasını almak ister? Ben onu tüm kusurlarıyla severken o neden beni değiştirmeye çalışır? Benim güvenim sonsuzken o neden şüpheye düşer? Ben onu özgür bırakırken, o neden beni tutsak eder? Ben onun kararlarını sorgusuz desteklerken o neden bana köstek olur? Ben ona 'Seni her halde ve koşulda anlayacağım' derken o neden beni yargılar? Ben duygusu beni yorarken, o neden ben olmaktan sadece birkaç dakika kurtulmaz? Tabii bu benler, biz olmayı ne kadar besler? Bunun gibi yüzlerce soru var aklımızda. Bugün derdim bu soruları kendinize sormanız, cevaplarını da bir kenara yazmanız çünkü bugünler kendinize bir şans daha vermenizi, içinize sinmeyen hiçbir şeyi yapmama kararı alarak manevra yapmanızı tavsiye ediyor. Unutmayın; ilişkimizi, kafamızda hayal ettiğimiz yere oturtamadığımız an bu sorular ortaya çıkıyor.

ASTROGÜNDEM
Bugünü anlayan gelecek haftayı anlar! Birçok ülkeyi yakından ilgilendiren bir gün. Rusya, Suriye, İncirlik üssü gündemin başlıkları arasında yer alabilir. Ayrıca yarından itibaren para piyasaları çok iddialı bir başlangıç yapabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA