Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ay tutulması gerginlik yaratıyor

Ay Tutulması haftasına hoş geldiniz. Hepimizi sarıp sarmalayan gökyüzü, bugünden itibaren artık bizi şaşırtmaya da başlayacak.
Özellikle bireysel gerginliğin ön plana çıkacağı bugün bir taraftan hayatlarımızı yoluna sokmaya çalışırken bir taraftan da ülke siyasetçilerinin söylemlerine kulak kabartacağız. Adeta duygularımızın üzerine çökecek olan Ay, hayatlarımızı yeniden yapılandırmamız için bizlere uyarı niteliğinde hatırlatmalar yapabilir.
Satürn'ün burç değiştirme merasimini anlatırken, 1970- 1984 yılları arasında doğanları azat ettiğini yazmıştım. Şimdi 31 Ocak'ta gerçekleşecek Ay Tutulması, gökyüzünün onlara sunduğu son sınav olacak. Kalbinizde eskiyenleri atıyorsunuz. Kendini toparlayıp geleceğinin temellerini atmış olanları destekleyen gökyüzü, akıl karışıklığını henüz üzerinden atamayanlara ise son bir çelme atacak.
Düşüp düşmemek ise sizin elinizde!
Kendinizi öyle bir yerde hissedeceksiniz ki...
Yüreğini ortaya koyup var gücüyle çalışan, emek veren herkesin yanında olacak olan Ay Tutulması, bugünden sonra etkileri ülkemizi de yakından ilgilendiriyor.
Gökyüzünün hareketliliği terör örgütlerini ve liderlerinin sonunu hazırlarken, IŞID ve PKK gibi terör örgütleri Türkiye'nin sorunu olmaktan da çıkabilir diyor Satürn Oğlak dönencesi… Türkiye'nin üçüncü evinin üzerinde meydana gelecek olan Ay Tutulması; kanal ve medya patronlarını, gazete sahiplerini, gazetecileri, yönetici profilindeki birçok kişiyi yakından ilgilendirirken baş döndürücü günleri ardı ardına yaşayacağımızı vurguluyor. Türkiye'nin Natal haritasında ve Neptün'ünde etkili olan Ay Tutulması; ülke meclisini, siyasi liderleri, bakanları ilgilendiren olayları ortaya çıkarırken, birçok ülkenin de meclisinde sıcak olayların yaşanacağını işaret ediyor. Dünyada Türkiye gündeme gelirken, Rusya'nın uluslararası arenada adeta meydan okuyacağını işaret ediyor.
Gökyüzü ayrıca hava yolu şirketleriyle ilgili dikkat çekecek haberleri ardı ardına okuyacağımızı vurguluyor.

ASTROGÜNDEM
Bugün Merkür-Chiron ilişkisi maneviyatı suistimal eden ruhsal şifacılara 'Oyun bitti' diyecek. Zihinsel sıkıntıların yaşanacağı bugün karar almak zorlaşırken; düşünmeden, ani söylenen sözler büyük olaylara sebep olacak. Uluslararası arenanın adrenalini yükselirken, konuşmalar hararetlenebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA