Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yarın Ay tutulması gerçekleşecek

Gün geldi kapıya dayandı!
Yılın ilk Ay tutulması; ilişkilere, özel hayata ve bireysel mücadeleye dayalı konulara işaret ediyor. Ay tutulması güçlü etkiler bırakmaya hazırlanırken, yola kimlerle ve nasıl devam edileceğini de gösterecek. Ay, duyguları ve hisleri referans alır.
Bu evrede içgüdüleri kullanmak önemlidir. İhtiyaç duyduğumuz, eksik kaldığımız yönleri hatırlatacak olan Ay tutulması, adeta kalplerimizi hedef alıyor. Aynı zamanda denge aramaya devam edeceğimizi işaret eden tutulma, emin olmadığımız tüm duygularımızı da su yüzüne çıkarmaya hazırlanıyor.
Bugün ve yarın var diyor gökyüzü!
Uyumsuz ve boşa zaman harcanan ilişkiler, niyetleri açık olmayan kişiler bu döngüde açık yürekli olmamaya devam ederlerse; tutulmanın etkisi onlara hiç şans vermeyecek.
Gerginliğe etken olan açı ise Neptün ile Ay'ın kuracağı ilişkiye bağlı olacak. Çelişki ve duygu karışıklığı şüphelerin yerli yersiz artmasına neden olurken, insanların birbirlerini suçlaması da biraz daha kolay olacak. Bitmez, devrilmez, kopmaz dediğimiz ilişkilerin aslında birer saman alevi olduğuna tanıklık edebiliriz.
Kemerlerinizi bağlayın, kalpler tutuluyor!
Duyguların sıfırlanmasına neden olan Ay tutulması, geçmişte kalan duygusal kalıntıları da temizlemeye başlayacak. Bu yüzden içgüdüsel davranmak ve hislerine göre hareket etmek birçok insanın tercihi olacak. Bu durumu, 2017 Ağustos ayında gerçekleşen tutulmadan bu yana geçen sürecin sonlanması olarak görebiliriz. Tamamlama dönemi, bazı bitişleri ve başlangıçları oluşturacaktır. Ayrıca bugün Merkür-Neptün 45'liği; gizli tarikatların ve sahte guruların ipliğini pazara çıkartacağını işaret ediyor.
Toplum içinde bu alanda kendisini lider olarak gören kişilerin özel hayatları deşifre olurken, itibarları zedelenecek.
Kişisel hayatlarda hassasiyet ön plana çıkarken, herkes bildiğini kendisine saklamak isteyecek.

ASTRO TAVSİYE
Ay tutulması arifesinde bunları yapma: Bu dönemde sırlarını kimseyle paylaşma! Önemli konuşmaları bu dönemde yapma! İşini değiştirme! Önceliklerini değiştirme! Varsayımlarla hareket etme!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA