Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Gençlerde cesaret ve adrenalin artacak

Bugün Türkiye saati ile saat 15.26 sularında yılın ilk Ay tutulması başlıyor. Ay, kadınları ve geleneksel yapıyı temsil eder. Bu tutulmada bağımsız ve modern kadın imajına çok vurgu yapacak. Bu bağlamda etkileri kadın haklarında, çalışma koşullarında, kadına yönelik her türlü konuda ön plana çıkacak. İşlerin bir anda çözüldüğünü göreceğiz. Sürprizler üst üste gelirken, çocuk sahibi olmak isteyenlerin haberlerini de bu dönemde sıkça duyacağız. Kadınları A dan Z ye konuşurken, kız kardeşlerle problem yaşayanların sayısı artacak. Ay tutulmasının çıplak gözle gözlemleneceği ülkelerde doğa olayları söz konusu olabileceğine, yanardağ patlamasına ve son yıllarda herkesin fark ettiği iklim tuhaflıklarına hep birlikte şahit olabiliriz. Bu tutulma; aynı zamanda teknolojiyi, siber saldırıları, liderleri, ülkeleri ve yöneticileri de ilgilendiriyor. Ay tutulmasının anahtar kelimeleri ise şöyle: Ego, bilinçaltı, anılar, ruh hali, anne olmak, ev, aile bağları, güvenlik ihtiyacı, cesaret, öncü olmak, internet, teknoloji, yangın, elektrik sistemi. Egolar tavan ama asıl gerçek olan böbürlenmek değil, gerçeklik olacak. Bu yüzden yeni patronlar, patroniçeler, siyasi parti liderleri, üst mevkide konumlanan isimler; bize çalışmanın aslında ileriye dönük bir kazanım olduğunu gösterecek. Bu süreçte temizlik şart! En ağır sınavları ise teknoloji ve inşaat sektörü verecek. Ego ve teknoloji bir araya gelirken siber saldırılar namına nam katabilir. Hacker'ların kol gezdiği bu dönemde 2003 yılında Amerika'da yaşanan tarihin en büyük elektrik kesintisine benzer olaylar yaşanabilir. Tutulma etkisinde olacaklar ise şöyle:
1946-1959 doğumluları yakından ilgilendiriyor. Plüton'u Aslan olan bu kişilerin özel hayatlarını, toplumda yer aldıkları konumlarını, başarılarını ve handikaplarını öne çıkartacak.
1989-1998 doğumlu ünlülerin ilişkileri, yaşam stilleri konuşulacak, hızlarına yetişmek pek mümkün olmayacak.
1989-1998 yıllarında doğan genç nesilde cesareti ve adrenalini arttıracak.

ASTRO GÜNDEM
Yılın ilk Ay tutulması, Aslan burcunda meydana geliyor. Ulusa ve liderlerine sorumluluk veren günlerin sinyalini işaret ediyor. Tutulma hedefine özellikle ikili ilişkileri ve ekonomi sistemi alacak. Sosyal ve yardımsever, vicdanlı tarafımızı da yönetmeye çalışacağız. Soğukkanlı olmak moda haline gelecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA