Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Sevgilinize hediyeyi burcuna göre seçin

Şubat ayının en tatlı telaşı Sevgililer Günü olsa gerek. Tabii ki yalnızca sevgilimizi, eşimizi değil; sevdiğimiz herkesi şımartmak istediğimiz bu günde, ne alacağımıza birçoğumuz karar veremeyiz. Gelin bugün burçlardan yola çıkarak işleri biraz kolaylaştıralım. İşte size burç burç hediye rehberi…
Koç: Koçlar, kendilerini yansıtacak hediyelerden hoşlanır. Saç aksesuvarları, bileklikler ve desenli şallar Koç burcu kadınının hoşuna gider. Koç burcu erkeği ise, değerli taşlardan yapılmış tespih, cüzdan gibi hediyeleri beğenir.
Boğa: Boğalar, kendilerini ifade eden klasikleşmiş hediyeleri beğenir. Boğa burcu kadını veya erkeği; şık bir saate, deri bir cüzdana asla hayır demez.
İkizler: İkizler burcuna hediye almak diğer burçlara göre biraz daha kolaydır. Onlara, renkli bir defter ya da tatil organizasyonu hediye edebilirsiniz.
Yengeç: Yengeç burçları için hediyeyi kimin aldığı ve ona verilen emek önemlidir. Bu yüzden emek harcanmış, özel tasarım kıyafet ya da takı hediye edebilirsiniz.
Aslan: Aslan burçları, özenilmiş ve yükte hafif olsa da pahada ağır hediyelere bayılır.
Başak: Sürekli bilgiye aç olan Başak burçlarına kitap hediye edebilir ya da daha önce gitmediği bir yere uçak bileti alabilirsiniz.
Terazi: Teraziler, kendilerine çok özen gösterirler ve aynı özeni ilişkilerinden de beklerler. Terazi burcu kadınına cilt bakım ürünleri, makyaj malzemeleri; erkeğine ise onu yansıtacak bir kıyafet ya da ayakkabı alabilirsiniz.
Akrep: Akrep burcu kadını, düşünülmüş bir hediye almak ister. Bu sebeple özel taşlarla bezenmiş şık bir bileklik onu mutlu edecektir. Akrep burcu erkekleri ise, ihtiyacı olanın hediye edilmesini bekler.
Yay: Entelektüel ve gezgin olan Yay burçları her şeyden mutlu olabilir. Onlar için önemli olan hatırlanmaları ve düşünülmeleridir.
Oğlak: Hayata gerçekçi gözlerle bakan Oğlak burçlarını işlerine yarayacak olan hediyeler mutlu eder.
Kova: Kova burcu birine alacağnız hediyenin özgün ve tek olmasına dikkat edin.
Balık: Çok ince düşünülmüş bir hediye, romantik Balık burçlarının oldukça hoşuna gider.

ASTRO GÜNDEM
Mars-Uranüs ilişkisi; askeri ve güvenlik bölgesinde terör eylemini, saldırı riskini işaret ediyor. Daha önce yaşanmış olayların benzerinin yaşanabileceğinin altını çizen gökyüzü, beklenmedik gelişmelere hazır olmamız konusunda uyarıyor. Güne gerginlik hakim olurken, sosyal hayattaki olayları kontrol altına almakta zorlanabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA