Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Aklımıza gelmeyen başımıza gelecek

Bugün Venüs-Satürn ilişkisi gündemimizi oluşturacak.
Bu da bize 'Sel gider, kumu kalır' sözünü hatırlatacak. Öyle büyük gelişmeler ardı ardına yaşanacak ki, büyük küçük demeden hepimiz şaşırıp kalacağız.
İnsanlığın kaderini etkileyecek güzel gelişmeler de yaşanacak.
Örneğin; bilim adına önemli gelişmeler olurken, toplumlardan gizlenen bazı gerçeklerin ortaya çıkacağını söylüyor Şubat ayının son günleri… Spesifik olarak adres vermemi isterseniz uzay bilimi, astronomi adına ilginç teoriler ortaya atılabilir. 'Yok artık, o kadar da olmaz' diyebileceğimiz haberler duyabiliriz. Uzay bilimi deyince eminim sizin de aklınıza ilk olarak NASA gelmiştir.
Evet, NASA bilinmeyenlerle ortaya çıkmaya hazırlanırken, bazı ülkelerin bu duruma canı sıkılabilir.
Gizli bilgiler, halkı kaosa sürükleyecek gerçekler ortaya çıkarken, aynı şekilde bilgilerin yalanlanacağını da işaret ediyor gökyüzü. Günün geneline akıl karışıklığı hakim olacak. Sosyal medyada hızla yayılan, doğruluğu kesinleşmemiş haberler tartışma ortamı yaşanmasına neden olabilir.
Güneş'in ve Ay'ın su burçlarındaki seyri yer yüzündeki akışın hızla değişebileceğini işaret ediyor. Aynı zamanda sanatı destekleyen bu açı, sanatçıları da gündeme getirecek. Bir tarafta sanata dair alınan ödüller, başarılar konuşulurken bir taraftan da halkın sanatçı olarak nitelendirdiği isimler gündemde olacak. 'Nasıl gündemde olacak?' derseniz; setlerde başlamış yasak ilişkiler sansasyonel haberlerin yayılmasına sebep olacak.
Ani evlilik kararları da günün getirileri arasında. Dört gün sonra gerçekleşecek olan Dolunay köşeleri tutarken, kimlere yolunu çizdirecek, kimlerin üstünü çizecek derseniz kesinlikle bugünlerde seyirde kalın derim. Art arda okuyacağımız haberler adeta bize 'Neler oluyor?' dedirtecek.
Gökyüzünün ve gündemin hızına yetişmekte zorlanacağımız bu hafta daha neler olacak?
İşte listesi:
Bilim insanlarının keşifleri gündemde olabilir.
Sanatsal faaliyetler bu haftadan itibaren artabilir.
Toplu taşıma gibi ulaşım araçları ile ilgili olumsuzluklar yaşanabilir.
Uluslararası siyasette ilginç gelişmeler yaşanabilir.
Su, denizler ve okyanuslar ile ilgili haberler ortaya çıkabilir.

ASTRO TAVSİYE
İyi konuşmayı bilenler; kısa ve öz konuşur, çok susar. Bugün bildiklerinizi kendinize saklamanız uzun vadede yararınıza olacak. Gökyüzü yoğun bir gündemden akarken zihninizi temizlemeniz ve düşündüklerinizi kendinize saklamanız gerekiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA