Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Herkes hizaya giriyor

Gelin bugün sizinle kimsenin, kimsenin kaderine müdahale edemediğini konuşalım.
Birbirimizin fırsatı olsak da o fırsatı geleceğe taşımak için azmetmek gerektiğini hatırlayalım.
Kaderin bizim seçimlerimizden süzülüp ortaya çıktğını fark edelim. Bir de Satürn gibi baş öğretmen olan bir gezegen semada süzülürken, göz ardı ettiklerimizi artık hissedelim. Bazen gün geçmek bilmiyorken bu aralar ömrün hızla geçip gittiğini düşünelim.
Özellikle bugünlerde hayatınızdaki bazı olayları tekrar tekrar yaşıyorsanız gelin sadece kendinizi sorumlu tuttacağınız etraflı bir toparlamaya girin.
Sonuçları ne mi olur? Öncelikle Mars değişken bir burcun son derecelerinde gezinirken aile bireyleri ile iş yapanların kırgınlıklarını dağıtmayı planlıyor. İlişkileri temsil eden Venüs'ün Pluton ile ilişkisi ilişkilerin yaralarını sarar. Tabii kapalı kapılar ardında yaşanan gizli saklı birliktelikleri gün yüzüne çıkarır. Onları bunlarla bir tutmayın.
Aşkın ve hırsın insanlara neler yaptırabileceğine dair haberler hem ülkemizde, hem de dünya medyasında sıkça yer alırken, yönünüzün ne kadar farklı olduğunu fark edeceksiniz.
Sanatın ön plana çıkması tesadüf olmadığı gibi sanat merkezleri ve cemiyet hayatında yapılan hayır işlerinin de gündeme gelmesinin yanında eleştiri okları son derece acımasız olabilir.
Herkesin kendi hikayesini yazdığı günlerden geçtiğimizi düşünürsek, yanlış anlaşılmak istemeyen ünlü isimler, bir anda polemiklerin içine çekilebilir.
Birilerinin kariyerinin sırf yanlış anlaşılma ve dedikodu yüzünden bittiğine şahit olabiliriz. Konuşacaklarımızdan çok göreceklerimizin yüksek olduğu günlerde, hiçbir şeyin kendiliğinden oluşmadığını göreceğiz.
'Ateş olmayan yerden duman çıkmaz' sözünü bize hatırlatacak gelişmeler yaşanabilir. Sanatın ve aşkın bir arada konuşulacağı gün kaosu da beraberinde getirirken aynı zamanda doğru bildiklerimizin yanlış olduğunu da gösterecek.
Güneş, Neptün ve Venüs ilişkisi büyük hedeflere ulaşmak için her şeyin mübah olduğu gerçeğini ortaya serebilir.
Önümüzdeki günlerde dünyaca ünlü moda markalarının piyasada tutunmak adına yöntemlerinin ne kadar büyük karışıklılar doğurduklarını da göreceğiz.

ASTRO PSİKOLOJİ
Herkes yorgun herkes telaşlı! Zaman hepimize oyun oynuyor. 'Peki ne yapalım?' diyorsanız; işte size günün reçetesi: Öfkelenebilirsiniz ama uzatmayın. Tembelik yapmak isteyebilirsiniz ama her konuda değil. Abartabilirsiniz ama sınırları geçmeden. Biraz dağınık bırakabilirsiniz ama ucunu kaçırmadan…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA