Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Burçlar nasıl ikna edilir?

20 Mart'a kadar mevsim kendi içinde adeta ruhsal bir kapanmayı yaşarken bu günlerde kimsenin kimseyi dinlemediğini fark edebilirsiniz. 'Peki ne yapalım?' diyorsanız, önce karşınızdaki kişinin burcunu öğrenin.
Eğer biliyorsanız uzun cümleler kurmanıza gerek yok.
İşte burçları ikna etme reçetesi…
KOÇ: İnatçı mı inatçı, en ufak tartışmada bile saman alevi oluveren Koç burcu, daima haklı olduğunu düşünür. O yüzden anlayışla 'Sana hak veriyorum ama bir de bunu denesek?' gibi cümleler kullanabilirsiniz.
BOĞA: Yapmanız gereken, durumu kabulleniyormuş gibi yapıp üzgünce kenara çekilmek. Dayanamayıp kabullenecektir.
İKİZLER: İkizler burcunu ikna etmek istiyorsanız meraklı yapısından hareket edin. 'Çok ilginç bir şeye benziyor.
Neler var neler bir bilsen' cümleleriyle onu ikna edebilirsiniz.
YENGEÇ: Üzüldüğünüzü belli eder ve sarsılmış gibi davranırsanız, yelkenleri bir anda düşecektir.
Fakat dikkat etmeniz gereken şey;
Yengeç burcunun sıkıntılarını içine atmasına engel olmak.
ASLAN: Hatalarınızı kabul edin ve pişman olduğunuzu gösteren cümleler kurun. Aynı zamanda egosunu okşayan cümleler kurmanız da etkili olacaktır.
BAŞAK: Konuyla ilgili mantıklı açıklamalar yapar, nedenlerini, ayrıntılarını akıllıca anlatırsanız ikna etmemeniz için bir nedeniniz yok demektir.
TERAZİ: Ters köşe olabilirsiniz. Yapmanız gereken, konuyu ara ara açıp dinlemesini sağlamak. Bir noktadan sonra pes edip orta yolu bulacaktır.
AKREP: Sahiplenme ve güven duygusu Akrep için oldukça önemlidir. Bu yüzden ikna edeceğiniz konuyu ona güven vererek anlatmanız gerekir.
YAY: Yay burcunun adaletli oluşu eninde sonunda kendini hissettirecektir.
Alttan alta, sessizce işleyerek ikna edebilirsiniz.
OĞLAK: Nazik bir dille ona hak verip olaylara sizin açınızdan da bakmasını sağlayabilirsiniz. Sadece onunla inatlaşmayın ve ufak adımlarla amacınıza ulaşmaya çalışın.
KOVA: Keyifli olduğu anı yakalamaya çalışın yine de zorlanırsanız vazgeçmiş gibi yapıp biraz üzgün ve umursamaz davranabilirsiniz.
BALIK: İsteklerinizi sevgi sözcükleriyle, zamana yayarak kabul ettirmeye çalışın.

ASTROGÜNDEM
Bugün Merkür-Mars kapışması uluslararası diplomaside zor günleri işaret ederken, Barzani'nin açıklamaları başka bir gündem doğurabilir. Türkiye'nin kararlılığı birçok ülke basınında yer alırken, ABD son zamanlarda yaşadıklarının bir benzerini daha yaşayabilir diyor Satürn! Birçok ülke için karışık bir gün

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA