Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Dolunay’ın etkileri

Bu gece gerçekleşecek Dolunay'ın, bir şerrin bin hayra dönüşeceğini gösteren tepe noktasının Terazi burcunda yer alması; Dolunay'a öncü burçların da eşlik ettiğinin göstergesi. Bu durum, düzen oluşturmak için büyük bir azim içinde olacağımızı da vurguluyor. Evimiz, fiziksel görüntümüz, estetik anlayışımız, yolculuklar belli bir nizam içine girecek.
Kaygılı toprak burcu olan Başak'ta meydana gelen Dolunay, sekizinci evden ilham alacak.
Miras yoluyla gelebilecek toprak, mülk, yatırım, finans konuları gündemde yer alırken; değişken burçlar için özellikle eşleriyle ilgili maddiyata dayalı birtakım konular gündeme gelebilir ve bu durum oturdukları şehri, ülkeyi ya da semti değiştirmelerine neden olabilir. Duyguları yönetmek bu süreçte içgüdüsel olacak. Bu yüzden sahip olduğumuz her şeyi korumak için kısıtlamalara gidebiliriz.
Merkür, Venüs ile kavuşum yaparken; arkadaşlarımız, organizasyon becerilerimiz, sınav dönemleri gibi konular yine gündemde yerini alacak.
Aynı zamanda ülkemizi çok yakından ilgilendiren bir Dolunay semada yerini aldı. Ay düğümleri ile temasının olması geçtiğimiz yıllarda yaşadığımız bazı konulara atıfta bulunacağının da işareti. Gökyüzü, Aralık ayının son günlerinde kararı alınan ve Ocak ayının son günlerinde başlayan Afrin operasyonuyla ilgili çok iddialı gelişmeler olacağını vurguluyor.
Ortadoğu'nun uzun yıllar aradan sonra devamlı değişen dengeleri ilk defa Türkiye'nin yüzünü güldüreceğini işaret ediyor gökyüzü. Hem büyük, hem güzel haberleri ise Jüpiter'i Akrep olan Türkiye'nin natal haritası üzerinden spesifik yorumlayabilirsiniz.
Kaldı ki bu gece gerçekleşecek Dolunay'ın Türkiye'nin natal haritasındaki Ay düğümlerinde aktif olacağını da işaret diyor. Yer gök bizim için akarken, zor günlerin ardından güzel günlerin de olduğunu görmemizi sağlaycak.
'Para piyasaları nasıl etkilenecek?' derseniz;
2016 yılından beri iş ya da ortaklık ile ilgili problem yaşayanlar Dolunay'la birlikte, gökyüzünden çareler tükenmiyor mesajını alacak. Belirsizlikleri dağıtan gökyüzü, büyük lafların önemine takılmayacak; net sonuçlara ulaştıracak.

ASTRO UYARI
Merkür-Jüpiter olumlu açısı, edebi konularda başarıları işaret ediyor. Gazeteciler, yazarlar, uluslararası ödüllere sahip yazarlar gündemde olacak. İç ve dış ticaretteki gelişmeler yüzleri güldürebilir. Gün, ani gelişmeleri işaret ederken, hayatımızda sakinlik hakim olacak. Kaderimizi belirleyen konuşmalara şahit olacağız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA