Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bu Oscar ağır geçecek!

Gökyüzü ağır ağdalı günlerden geçerken, bugünlerde olan organizasyonların da farklı geçebileceğini işaret ediyor.
90'ıncı kez düzenlenecek olan Akademi Ödülleri yarın sahiplerini bulacak. Dünyaca ünlü Oscar törenine gölge düşebilir.
Çünkü Balık burcunda dizilim yapan gökyüzü, gelmiş geçmiş en pot kırılan, sakarlıkları ile dikkatleri dağıtanın Oscar olabileceğini söylüyor. Kaldı ki kıyafetlerden çok siyasi mesajların yanı sıra piştilerin de söz konusu olabileceğini vurguluyor. Gezegenlerin adaylarını yıllarına göre merak ediyorsanız; yıldızlar, bu yıl hangi yıldızları parlatacak bir bakalım...

Kadın adaylar için..
Boğa burcu Sally Hawkins'in ışığı parlayacağı gibi baş döndüren bir döngüye gireceğinden de hiç şüpheniz olmasın. Sally Hawkins, hayatında yeni bir dönemin başladığını bu geceden itibaren belli edecek.
İkizler burcu Meryl Streep'in bugüne kadar 20 kez Oscar'a aday olmuş olması hiç tesadüf olmasa gerek.
Kime borçlu derseniz, Plüton'u Aslan olan Meryl Streep evine bu gece dördüncü Oscar'ı ile dönebilir diyor 2018 Aslan tutulmaları… Yengeç burcu Frances McDormand'ın son yılların Oscar törenlerine aday olması tesadüf değil. Onun da Merly Streep gibi Natal haritasında Plüton'u Aslan burcunda. Bu da demektir ki geçtiğimiz Ay yaşanan mavi süper Dolunay, bu yıllar arası doğanların ayaklarını yerden kesecek.
Yengeç burcu Margot Robbie, şıklığı ve güzelliği ile en çok konuşulanlar arasına girebilir.
Koç burcu Saoirse Ronan, duru güzelliği ve performası ile gecenin en dikkat çeken isimleri arasında olacak.

Erkek adaylar için...
Boğa burcu Daniel Day-Lewis, belki de Oscar'ın en dikkat çekici aktörleri arasında yer alacak.
Oğlak burcu Timothee Chalamet, gecenin en komik ve en rahat hareketler sergileyeni olacak.
Balık burcu Daniel Kaluuya, gecenin en uyumlusu olurken, 2018 yılında Oscar'a aday olmasının bile önünü açtğını fark edecek.
Oğlak burcu Denzel Washington, 7'den 70'e herkesin sevgisini kazandığını Oscar gecesinde bir kez daha ispatlayacak.
Koç burcu Gary Oldman ise eve mutlu dönenler arasında yer alabilir.

ASTROGÜNDEM

Bir çatıdan bin ses çıkarmış! Bugün Venüs-Uranüs çekişmesi, ünlü bir ailenin boşanma haberini gündeme getirebilir diyor. Dünyada ise siyasi arenada alınan kararlar dengeleri değiştirirken, toplumlar üzerinde psikolojik gerginliklere sebep olabileceğini işaret ediyor. Sosyal hayatta yanlış anlaşılmalar güne hakim olurken, sosyal medyaya yansıyanlar şaşkınlık yaratabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA