Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Değişmekten korkmayın

Hepimiz kendimize göre zor bir süreçten geçtiğimizi düşünüyor ve yaşamın tüm zorluklarının yalnızca kendi başımıza geldiğini düşünüyoruz. Hem de öyle olmadığını bildiğimiz halde… Ruh halimiz hızla değişirken; bir taraftan sebeplerini aramaya, bir taraftan da gücümüzü kaybetmemeye çalışıyoruz. Olumsuz düşüncelerimizin altında yatan sebepleri belki de asla kendimize yormuyor, bizim dışımızda yaşanan dünyayı suçluyoruz. Suçluluk duygusuyla baş etmek ne kadar zor değil mi? Deyim yerindeyse adeta dünyayı omuzlarınızda taşıyormuşsunuz hissi ile baş başasınız.
Bu tarz duyguları hayatımızın belli dönemlerinde deneyimler, ders almak yerine bir acı olarak içimizde taşırız.
Neden kendinize bunu yaptığınızı sorun… Siz değişirseniz, yaşadıklarınız da değişir.
Hayata karşı özgüveninizi asla kaybetmeyin.
Hiçbir şey; başaramamanın değil, hiçbir şey yapmamanın asıl sorun olduğunu fark edin. Sorunları sürekli erteleyerek geçirdiğiniz zamanı bir daha asla geri getiremezsiniz.
Hatta bu durum kendinize olan saygınızı yitirmenize dahi sebep olur.
Unutmayın siz çok değerlisiniz.
Sizden başka hiç kimse öz benliğinizi yaralayamaz. Kendinizi kötü hissedecekseniz, yapmak istemediğiniz hiçbir şeyi yapmayın.
'Hayatta mecburiyetler var' dediğinizi duyar gibiyim. Çok haklısınız. Nasıl hayata karşı mecburiyetlerimiz, zorunluluklarımız varsa kendimize karşı da sorumluluğumuz var. Mutlu olmak için sevilmeyi beklemeden önce siz kendinizi çok sevin. O kadar çok sevin ki, bir başkasının sizi sevmemesi sizin için asla sorun olmasın. Böylece kendinize üzülmekten de vazgeçer, çevrenizdeki insanların beklentilerini karşılamak zorunda olmadığınızı fark edersiniz.
Siz mükemmelsiniz.
Hiç kimsenin sizi onaylamasına ihtiyacınız olmadığını sık sık kendinize hatırlatın. Mücadele ederek elde ettiğiniz isteklerinizi, hedeflerinizi başkalarına kabul ettirmek zorunda değilsiniz.
Çevrenizdeki insanların sizi onaylamaması yaptığınızın yanlış olduğunu göstermez.
Yaşamaktan, yaşam yolundaki engellerden pes etmeyin.

ASTRO HABER

Dünya liderler için dönüyor diyor günler! Güneş- Neptün kavuşumu, hükümetlerin içinde yaşanan entrika ve kargaşayı işaret ediyor. Ünlü isimler bağımlılıkları ile gündeme gelirken, özellikle sinema ve dizi sektöründe yaşanan gerginlikler konuşulacak. Sosyal hayatımızda ise yeteneklerimizi ortaya koyabileceğimiz bir gün.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA