Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Mart’ın huysuz günlerini not edin

Mart ayı ne kadar hızlı başladı farkında mısınız? Ayrıca bu ayın en büyük gürültüsünü retrolar yüzünden her yerden duyacağız. Hem de ne duyma, duyulmayan hiçbir şey kalmayacağı gibi kim kimin zaafı, kim kimin arkasından iş çeviriyor, kim kimi unutamamış bir bir ortaya çıkacak.
Bir yandan da bahar gelirken kişisel işlerinizin arasında diyet ve estetik planlarınız varsa size bu ayın en dağınık günlerini çalıştım. Ajandanıza huysuz günleri not alıp özel işlerinizi Ay'ın boşlukta olduğu günlere denk getirmezseniz, Mart ayının da hakkından gelirsiniz. Böylece aksilikleri de önceden bertaraf edebilirsiniz.
Ay, gökyüzünde hiçbir burçla iletişim kurmadığında neler oluyor ve işte size etkileri:
Konsantrasyon bozukluğunun, dikkat dağınıklığının yüksek olduğu saatlerdir. Eğer o saatlerde toplantıya girecek veya yolculuk yapacaksanız, biraz daha dikkatli olmalısınız.
Estetik operasyonlar ya da radikal kişisel değişimler için uygun saatler değildir. Bir anlık kararla kestirdiğiniz saçlarınızdan pişman olabilir, estetik kaygı taşıyan operasyonlardan istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz.
Kişisel bakımınızla ilgilenebilir, vücudunuzda yer alan olumsuz duygulardan su ile arınabilirsiniz.
Düzenleme ile ilgili bu zamana kadar ertelediğiniz rutin işlerinizi yapabilirsiniz.
Evinizde onarmanız gereken herhangi bir şey varsa, ertelemenizde fayda olacaktır, istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz.
Kurmak istediğiniz olumlu diyaloglar planladığınız gibi ilerlemeyip aksine tam tersi yönde bir bitiş gösterebilir. Özellikle önemli iletişimleri erteleyin, e-posta göndermeyi, arama yapmayı erteleyin.
Ani kararlardan uzak durmalısınız; yeni bir ev satın almak, kontrat imzalamak, kredi çekmek, istifa etmek, ortaklık kurmak, internetten siparişle bir şeyler satın almak gibi güven duygusunun üst seviyede olması gereken durumları Ay boşlukta saatlerinde gerçekleştirmeyin. Mart ayında önemli işlerinizi bu günlere getirmeyin: 5-7-26-28 ve 30 Mart.



ASTROGÜNDEM
Venüs-Chiron kavuşumu aşk dedikodusu çıkan bir siyasetçinin haberini gündeme getirebilir. Özellikle evliliklerin ve ilişkilerin gündemde olacağı bugün yanlış anlaşılan konular da açıklığa kavuşacak. Aynı zamanda uluslararası markaların farklı markalarla şirket evliliği gerçekleştirdiğini de duyabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA