Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Mart ayında kendi içinize yönelin

Tarih boyunca değişmeyen şeylerden biri, geleceğimize duyduğumuz merak duygusu.
Geleceğin boyut değiştirdiği ve değiştirirken de sıkışmalardan geçtiğini düşünürsek; birçok belirsizliği eş zamanlı sorgulamak da bu zaman diliminde yaşayanlara nasip oldu. İnsanlığın hırslı yüzü, hayatın her köşesine sinmiş adeta. İşin garip yanı, bu dönemde her köşeden çıkan öfkeli davranışlar, ben biliyorum edaları, gülümsemeyen yüzler. Mart ayında nasibimize düşen ise işte bu tuhaf davranışları tartıp, biçip hep birlikte rahatsızlıklarımızı dile getirmek olacak. Tabii Mart ayının eli maşalı günleri, yılın en keskin, eş zamanlı başlayan retrolarının Mart ayına denk gelmesi de en büyük sebeplerden biri olacak.
Bugünden itibaren yarısı beyaz, yarısı siyah günlere gebeyiz.
Sevenin kalbini ağrıtacak yoktan yere tartışma doğurtacak bugünlerde kendi içinize yönelin. Eğer bugünlerde çevrenizdeki kişilerden size verdikleri sözleri tutmalarını beklerseniz, kendinizi kavgaların içinde bulabilirsiniz.
Eğer 2018 yılının ilk gününden bu yana aşktan canı çok yananlardansanız, şifanız bu geri giden gezegenlerde!
Beyaz ve siyahın en keskin haliyle görüleceği bir ay yaşıyoruz. Aşkın adaleti olup olmadığını da bugünden sonra yavaşlayan gezegenlerin arasında en iyicil gezegen Jüpiter'in Akrep burcundaki geri hareketiyle öğreneceğiz.
Büyük kelimeler sonucunda bir doğum sancısının içinden geçmeye gebe olduğumuzu da düşünebilirsiniz. Zor ile kolayı aynı anda göreceğimiz bu ayda yönetemediğiniz korkularınızı yönetin!
Önümüze bol bol seçimlerin geleceği bir ay yaşayacağız. Bugünlerde bir şeylere inanmak istiyorsanız; kendi emeklerinize inanın. Çünkü Mart ayındaki gökyüzü verileri o kadar yüksek ki, bu durum kişisel hayatlarımızda kırılmalardan evrilmelere doğru yol alacağımızı işaret ediyor.
Bu kadar önemli ayda, kiminle aydınlandığınız çok önemli!
Kaderinizi değiştirmek istiyorsanız anınızı iyi yönetmelisiniz.
Seçimleri ne yönde yaparsanız kaderiniz de o olur.

ASTRO HABER
Merkür-Pluton ilişkisi yeraltı kaynaklarını ve yeni buluşların perde arkasının gündeme geleceğini işaret ediyor. Doğal kaynakların önemi bir kez daha ortaya çıkacak. Birçok şeyi yeniden inşa etmeye başlayacağımız bugün iletişim eksikliği yaşadığımız insanlarla bağlantı kurabilir, yıkılan köprüleri yeniden kurabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA