Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Siber saldırılar artabilir

Mart ayı, ilkbaharın ilk ışıltısıdır; bu yüzden mevsim uyanıyor, çiçekler açıyor demek çok isterdim. Ancak yılın başından beri iddiasını koruyan 2018 için gündemin hiç sakinleşmediğini ve bitmediğini gözlemleyeceğiz.
Kış o kadar sert geçmedi doğrudur ama içimizi soğutan, kanımızı donduran, ruhumuzu karanlıklara sokan çokça konu ile yüzleştik. Şubat ayından bahsederken kadınların ve çocukların gündem olacağını yazmıştım. Mart ayına ise eklemeler geliyor; çocuklar ve kadınlar bu sefer farklı açılardan gündeme geliyor, yanına bir de liderleri, yoğun siyaseti, finansal konuları ve ülkedeki gelişmeleri ekleyecek.
Bugünden itibaren gündüz ayrı, gece ayrı konuları konuşacağız.
Venüs'ün, Merkür'ün, Koç burcundaki Plüton'a kafa tutmaya hazırlanması; unutulmuş, üstü kapatılmış konuları da gündeme farklı bilgilerle getirecek. Gündemde olan konular da birbirinden kopuk olmayacak. Gündemin yoğunluğu gökyüzünün hareketliliğinden belli oluyor.
2018 yılının en hararetli ayında iki Dolunay, bir Yeni ay ile muhatabız. Meali; çıkarcı yaklaşımlar, bencil maddi çıkarlar bugünlerden itibaren körelmeye başlayacak. Özelikle hukuksal problemleri olanlar, Güneş'in su burcunda son derecelerindeki seyrinden hiç beklemedikleri haberler alacaklar.
'Peki dünyada bugünden itibaren ne konuşacağız?' diyorsanız...
Siber saldırılar artış gösterecek.
Sistemlere vurgu yapılacak.
Uluslar arası arenada siyasi liderler çekişecek
1986-1990 yılları arasında yaşanan olaylar tekrarlanacak
Gizli belgeler ile yüzleşmeler olacak.

ASTROGÜNDEM
Venüs-Plüton 90'lığı son yılların en önemli narkotik vurgununu gündeme getirebilir. Haberlerin son derece hızlı akacağı günü şaşkınlıkla geçirebiliriz. Teknolojinin kötü niyetle kullanımından doğan zararlar konuşulacak. Dolandırıcılık, sahte işlemler gibi olaylarda artış görülebilir. Kendimize mukayyet olmamız gereken bir gün!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA