Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Kadınlar ve çocuklar ön planda

Eski anıları tekrar yaşamaya hazır mısınız? Bu haftanın gündemi oldukça yoğun olmakla beraber 10 Mart'ta geri hareketine başlayan Jüpiter retrosuna, iletişim gezegeni Merkür de durağanlığıyla eşlik etmeye hazırlanıyor. Yarım bıraktığımız işlerimizi, ilişkilerimizi, diyaloglarımızı tamamlamamız için bizi zorlayacak olan gökyüzünün etkisi altına girdik. Tüm dünyanın gündemi eş zamanlı akarken, ülkemizin doğum haritasında Jüpiter'inin Akrep olması bizleri biraz daha fazla ilgilendiriyor. Uzun zamandır gündemde olan kadın haklarını ve çocukları korumaya yönelik konular ile ilgili daha da hassaslaşacağımız bu dönemde çıkarılan yasaların destekleneceğinin vurgusunu da yapan gezegenler, geçmişte yaşanan olayların benzerlerinin de gündeme gelebileceğinin, hatta yeniden yargılanmaların olabileceğinin de altını çiziyor.
Bugünün gündemini Ay- Jüpiter 60'lığı belirliyor, bu da demektir ki kız çocuklarının eğitime teşviği hakkında bazı yaptırımlar söz konusu olabilir.
Ayrıca gökyüzü sivil toplum örgütleri ile devletin büyük bir sinerji yaratabileceğini de vurguluyor.
'Hak yerini artık buluyor' söylemi eş zamanlı yükselirken, toplumumuzda saygınlığını kazanmış aile şirketlerinin büyük dertleri olduğu ortaya çıkacak. Güneş'in ateş burcundaki seyri herkese delikanlılık verirken, medya patronlarının son aylarda yaşadığı sıkıntıları da duyabiliriz.
Sosyal hayatımızda ise aksaklıkların yanı sıra özel organizasyonlarda sorunlar yaşanabilir.
İkili ilişkilerin gündem olacağı bugün eğer çevrenizde fazlaca sosyal medya kullanan birileri var ise 'Neler çeviriyormuş!' diyebilirsiniz. Tüm hafta boyunca aldatma haberleri basının gündemine otururken, bir taraftan da ünlülerin ruhsal gerginliklerini konuşacağız.
Bugün gün geçmişe akıyor. Bir anda çevrenizdekileri geçmişi konuşurken bulabilirsiniz.
Eğer iş yerinizde geçtiğimiz hafta çekişmelere maruz kalanlardansanız, hallolduğunu sandığınız sorunlar gündeme gelebilir

ASTRO PSİKOLOJİ
'Benim için doğru olan, senin için yanlış olabilir' dedirten bir gün. Büyüklenmek ve değersizliğin yan yana barınacağı bugün, zihninizi temiz tutmaya çalışın. Unutmayın ki, büyüklenenler aslında kendini değersiz hissedenlerdir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA