Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Burcunu söyle sana takıntını söyleyeyim

Gelin bugün takıntıları konuşalım ve burçların korkularına bakalım. Böylece karşınızdaki kişinin korkularını da daha iyi anlamış olursunuz...
KOÇ: 'Gözü kara cesareti ve liderliğiyle kendini gösteren bu burcun en büyük korkusu ne olabilir?' diye merak ettiniz mi? Bir Koç burcu ne yaşarsa yaşasın, güçsüz ve zayıf hatırlanmak istemez.
BOĞA: Boğa burçları hayatlarını tabiri caizse tam bir denge üzerine oturtmak isterler. Boğa burcunun korkusu; alışkanlıklarını bozacak değişimlerdir.
İKİZLER: İletişim ve merak, İkizler burcunda bir araya gelmişse; herhalde onun yalnız kalma korkusu olduğuna şaşırmamış olursunuz.
İkizler burcu için; sabaha kadar her konuda onunla sohbet edebilecek bir dostun varlığı birçok şeyden önce gelir.
YENGEÇ: Bir Yengeç burcunun aile'kavramına verdiği önemi bilirsiniz.
Unutulmaktır bir Yengeç'in korkusu.
ASLAN: Kibir, gösteriş ve ego üçgeninde gidip gelir Aslan burcu. Onun için toplumsal takdir ve övgü çok önemlidir. Aslında kibir; onun toplumsal dışlanma ve aşağılanma korkusuna karşı takındığı zırhıdır.
BAŞAK: Fedakarlığı ve sorumluluğu tüm detayı ile omuzlarına yüklemiş bir Başak burcunun bu kadar şeyi sırtlamasının nedeni; dışlanma ve yalnız kalma korkusundan kaynaklanır.
TERAZİ: Bir Terazi burcu, nezaketli bir yaklaşımla her şeyin sütliman olmasından yanadır. Bu da onda bir karar verme korkusu yaratır.
AKREP: Gizemli bir Akrep'in bilinçaltında neler döner bilinmez.
Herhangi bir kanıt bulamasa da şüpheyi yanında taşımaya devam eder.
YAY: Özgürlüğüne düşkün ve keşfetmeyi seven bir Yay burcu elbette ki duygusal bağlanma korkusu yaşayacaktır. İçten içe başka bir sorumluluk altına girmek istemez.
OĞLAK: Disiplin, yetenek ve başarıyla kendini var eden Oğlak burcunun en büyük korkusu başarısız olmaktır. Başarısının önündeki engelleri de tek tek kaldırmaya hazırdır.
KOVA: 'Bu benim hayatım' diyen Kova'nın özgürlüğe ve değişime açık olması; onu sıkacak, bastıracak, nefes almasına engel olacak ortamlardan uzak durmasına neden olur. İşte tüm bunların sebebi onun kapalı alan korkusundan kaynaklanır.
BALIK: Akılcı bir bakış açısıyla yaklaşmaya çalışsa da kendisinin dışında gelişen durumların endişesini duyar içinde. 'Kimseyi inandıramazsam?' düşüncesi kafasında yer eder.

ASTROGÜNDEM
Çok çeken çok bilir! Bugün Ay- Mars anlaşması, ordu ve deniz kuvvetleriyle ilgili yeni düzenlemeleri gündeme getirebilir. Gün ilginç haberleri art arda getirecek. Özellikle doğruluğu onaylanmamış haberlerden kaynaklanan bilgi kirliliği sosyal medyada oldukça popüler olabilir. Sosyal hayatımızda taraf tutan tutana diyeceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA