Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Burçlar nasıl yalan söyler?

Kimse 'Ben yalan söylemiyorum' demez sanırım! Hepimizin hayatında ufak tefek pembe yalanlar yer alır. Kimimiz karşımızdaki kişiyi kırmamak için, kimimizse kendimizi zor durumlardan kurtarmak için yalan söyleriz. Peki burçların yalan söylediğini nasıl anlarız? İşte size kısa bir yalan turu...
KOÇ: Yalan söylediğini düşünüyor fakat nasıl itiraf ettireceğinizi bilmiyorsanız; inatlaşmadan, sakince ince sorular sorarak onu sorguya çekin. Bir anda dilinin düğümleri çözülüverecektir.
BOĞA: Söylediği yalanları iyi planlamış, garantilemiş, hesabını iyi yapmıştır. Bu yüzden yalanını ortaya çıkarmanız çok da kolay olmaz.
İKİZLER: Yalan söyleyip söylemediğini anlamak çok zordur. Yalanını açığa çıkarmak için; konunun üzerinden zaman geçmesini bekleyip konu tekrar açıldığında çıkan çelişkileri ona sunabilirsiniz.
YENGEÇ: Yalanını itiraf ettirmek zor değildir. Yapmanız gereken, itiraf edilmeyen yalanların kötü sonuçlar doğurabileceğini ona anlatmak.
ASLAN: Özellikle yalan söylemek gibi bir derdi yoktur. Fakat bazen öyle hikayeler uydurur ki, yalanla gerçek arasında gidip gelirsiniz. Ona yalanını itiraf ettirmek zordur, kendisinin anlatmasını beklemek zorunda kalabilirsiniz.
BAŞAK: Bazen unutacağından, bazen de açığa çıkmasından korktuğu için gerçeği biraz değiştiren yalanlara sığınır. O, zaten yumuşak başlı bir yapıya sahip olduğundan, paylaşıma açık ve samimi bir yaklaşımda bulunmanız gerekir.
TERAZİ: İstediğinde çok iyi bir yalancı olabilir. Yalan söylerken doğal ve olağan bir tavır takınır.
Ancak geride basit açıklar bırakabilir.
Onları görebilmek iyi bir göze kalmış olur.
AKREP: Yalan söylediğini anlamak kolay değildir. Yalanını açığa çıkarmak için tatlı bir ikna kabiliyetinizin olması gerekir.
YAY: Kolay kolay yalan söylemez.
Gerçekleri duymak istiyorsanız, onlara yeterli güveni vermeniz gerekir.
OĞLAK: Yalan söylediği huzursuzluğundan, bir şeyler anlatmaya çalışmasından anlaşılır.
Anlayışlı bir tavırla, neler olup bittiğini sorarsanız, anlatması da kolaylaşır.
KOVA: Yalan söyleme konusunda pek de iyi olduğu söylenemez. Bu yüzden de genellikle ucu açık, geleceğe yönelik yalanlar söyler.
BALIK: Yalan söylediğini, hemen savunma durumuna geçip telaşlanmaya başlamasından anlayabilirsiniz.
Ona neden bu kadar hararetli bir şekilde savunduğunu sormanız bile yeterli olabilir.

ASTROGÜNDEM

Venüs-Satürn yan yana gelerek siber saldırıların temelini oluşturuyor. Dünyanın birçok yerinde internet alt yapılı firmalar tehlike sinyali verebilir. Özellikle Avrupa ülkelerini zor sınavlar bekliyor. Birçok ülkede bankacılık sistemlerinin köşeye sıkışabileceğini vurguluyor gökyüzü. Kişisel hayatımızda bugün alacağımız kararlar uzun vadede hayatımızı etkileyebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA