Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Burçların belirgin özellikleri

Haziran ayının tansiyonu gün be gün yükselirken üzerimizdeki hassasiyet iyiden iyiye artıyor. Gökkubbenin dönüştürücü ruhu tüm dünyayı sarıp sarmalarken, yüreğimizdeki kaygılar da artmaya başlıyor. Peki en sevdiğiniz, en çok emek verdiğiniz kişilerin hassas ruh hallerini bilerek, nasıl anlarda birbirimizi kırmadan bugünleri geçeriz derseniz; burçların en belirgin özelliklerinden yola çıkabilirsiniz. Aynı zamanda kendi burcunuzun önceliklerini de sevdiklerinize ifade ederseniz bu karışık günlerde kimsenin yaptığına yüreğiniz takılıp kalmaz, kimse de sizi hedef almaz.

BURÇLARIN KARAKTERLERİ
KOÇ: Aşırı derecede hassas ve duygusaldırlar. Neşeli bir yapıya sahiplerdir. Dışarıdan bakıldığında duygularıyla yaşayan bir insanı çağrıştırmaz. Bu görüntüleri, duygularını göstermekten hiç hoşlanmamalarından kaynaklanır.
BOĞA: Hareketlilik onlara göre değildir. Alıngan bir yapıya sahiptirler. Önlerine serilen fırsatları, kuşkuyla karşılayabilirler. Enerjilerini kullanmayı pek sevmezler! Daima temkinli ve mantıklıdırlar.
İKİZLER: İkizler, arkadaşlık kurduğu insanlarla herhangi bir ortama girdiğinde, o ortamda neşe kaynağı oluverir. İletişim yönleri kuvvetlidir.
YENGEÇ: Yengeçler anaç yapıları ve merhametli oluşlarıyla, bütün dikkatleri üzerlerinde toplarlar. İyi niyetleri sayesinde maddi ve manevi birçok kazançları olur.
ASLAN: Aslanlar neşelidir. Bulundukları ortamda etraflarına neşe saçarlar. Ön planda olmak için insanları kullanabilirler.
BAŞAK: Başaklar duygularıyla değil, mantıklarıyla hareket etmeyi severler. Mantık çerçevesinde önemli gelmeyen hiçbir şey, hayatlarında yer almaz.
TERAZİ: Sevgileri güçlüdür! Bazen karamsar davransalar da bu karamsarlıkları sadece birkaç dakika sürer.
AKREP: Bazı Akrep burçları karamsardır. Önlerine sunulan iyi fırsatları bile karamsarlıkları yüzünden kabul etmeyebilirler. Bu, onların kayıplar yaşamasına neden olur.
YAY: Genellikle suskun Yaylar konuşmaktan pek hoşlanmazlar. Üne kavuşma duyguları vardır ve bu yönde hareket ederler.
OĞLAK: Oğlaklar konuşmayı çok sever! Kendisine bir fikir danışıldığında, hemen fikir verebilme özelliğine sahiptir ve anlattıkça anlatır.
KOVA: Suskun olan Kovalar konuşmayı pek sevmezler. Toplum içerisine girdikleri zaman, konuşması gereken yerlerde konuşurlar.
BALIK: Canları sıkıldığında yalnız kalmayı tercih ederler. Eğer mutlularsa, arkadaşlarıyla olmayı tercih ederler.

ASTROGÜNDEM
Merkür-Venüs ilişkisi, bu süreçte ani evlilik kararlarının artacağını işaret ediyor. Günler özellikle Türkiye'ye mal olmuş kişileri hedef alıyor. Kişisel hayatımızda ise uzun zamandır karar veremediğimiz sorunları çözebilir, yeni başlangıçlar yapabiliriz. Uranüs yardım elini uzatırken, bugünleri değerlendirmelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA