Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yarın yeni ay gerçekleşiyor

Dualarımıza sığındığımız, emeklerimizi gözettiğimiz, sevdiklerimiz için kaygılandığımız Haziran ayının gündeminin en keskin virajına giriyoruz. Nasıl mı? Yarın hepimize umut olacak Yeni Ay, değişken burçta gerçekleşecek. Bu Yeni ay ruhumuzu tazelerken, içinde bulunduğumuz sorunlara da çözümler üretmemize yardımcı olacak. Bitmesinden korktuğumuz ne varsa üzerine gitme cesaretini bulacağımızın da habercisi aynı zamanda. Yılın tam ortasında gerçekleşen Yeni Ay tüm burçlara cesaret veriyor.
Fikirlerimiz aydınlanıyor.
Sorunlarımızı kabul ediyoruz.
Hedeflerimizin üstüne gidiyoruz.
Başarmak için çok daha hevesli olacağımız bu süreç, kalplerimizi yumuşatırken hayatın bazı gerçekleri ile de yüzleşmemize neden olacak. Toprak ve hava elementinin baskın olduğu bu döngüde net kararlar almak ve uygulamak için harekete geçiyoruz. Bu süreçte girişimci olunacak, yeni kararlar alınacak, emanet ilişkiler bitecek, dağınıklıklar toparlanacak. Bir nevi kişisel hayatlarımız uzun bir süre Yeni Ay sayesinde revizyona girecek ve yaz mevsimine motivasyon ile gireceğiz.
Ekonomi konusunda, kişileri daha disiplinli davranmaya iten bir dönem de başlıyor. Kazancımızı artırmanın yolunu bizlere sunacak. Bir yandan eğitim ve yeni donanımlar edinmek için araştırmalar yapabiliriz. Bu konularda kendimize dair yatırımlar yapabiliriz. Tutarlı ve uzun vadede kalıcı etkiler oluşturacak bir Yeni Ay'ın etkilerinden faydalanmanızı öneririm.
Çevremizdeki insanlardan akıl almadan, tamamen kendi konsantrasyonumuzu sağlayarak uzun bir yolculuğa doğru yol alacağız. Egoların toprağa gömüldüğü bu süreçte, kendimizi çok daha iyi hissedeceğiz.
İletişim gezegeni Merkür, Chiron ile 90'lık yaparken dünya ciddi anlamda dijital âlemi ve patronlarını konuşuyor olacak. Özellikle bu sektörün patronları arasında yer alan; Facebook (Mark Zuckerberg), Youtube, Twitter (Jack Dorsey), Netflix gibi milyonlarca insanı peşinden sürükleyen sosyal ağ şövalyelerinin hangi güçlere biat ettiğine inanamayacaksınız. Teknolojiyi yaşamın kalesi yapmış insanların etik olmayan, toplumsal normlara uymayan bu rüzgara nasıl kapılmış olduklarına tanık olacağız.

ASTROGÜNDEM

Merkür-Jüpiter iletişimi dış siyasette gündemi öne çıkarırken, ülkeler arası alınan kararlarla seyahat engellerini ve vize uygulamalarını işaret ediyor. Ticaretin öneminin bir kez daha ortaya çıkacağı bugün uluslararası diyalogların yaşanması ise an meselesi. Özellikle enerji sektörü ön planda olacak. Eski başbakanların açıklamaları gündemi değiştirebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA