Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yeni ay, dost mu düşman mı?

Venüs gerilemesi gökyüzünün her köşesine sirayet ederken Yeni Ay, birkaç günlük yalancı bahar havası yaratacak. Ama işin en aksiyonlu tarafıyla, sosyal medyada ilişkilerini yönetmeye çalışanlar karşılaşacak.
Yeni Ay, huzursuzlukları tetikliyor.
Ateş burçlarının kenara çekilip meydanı başka burçlara bırakması en çok Koç, Aslan ve Yay burçlarını rahatlatacak.
Köprüden önceki son çıkış gibi hissedenler ise hava burçları olacak.
Yani İkizler, Terazi ve Kova!
İlişkilere sıkı yönetim uygulayan Yeni Ay, en çok erkekleri darlayacak. Tabii kıskanç ve detaycı bir erkekseniz siz de kendinizi bunalanlar grubuna koyabilirsiniz.
Ani hamilelik haberleri birçok ilişkinin seyrini değiştirirken, bu süreçte estetik, mide operasyonu geçirmek isteyenlerin de sayısı artacak.
Yeni Ay'ın arkasına gizlenen, 7 Ekim'de döngüsüne başlayan retro, dizi setlerinin kargaşasını konuşturacak. Ay düğümlerinin değiştirmesine günler kala aslında hasetle ve nefretle beslenen kalplerin ne denli garip bir mesai yaptığını da düşüneceğiz.

YENİ AY'IN İN'LERİ
Spontane tanışmalar ve ani yakınlaşmalar
Alışverişte sınır tanımamak
Sosyal medyada umursamıyorum halleri
Victoria Beckham gibi somurtarak poz vermek

OUT'LARI
Yurt dışından yapılan alışverişi konuşmak
Dedikodu sayfalarının altındaki yorumları okumak
Stalklamaktan bıkmak
Enerji vampirleri ile görüşmemek
Instagram'dan alışveriş yapmak.

ASTROGÜNDEM

Aza kanaat etmeyen, çoğu hiç bulamaz. Merkür-Neptün iletişimi gençleri gündeme getiriyor. Geleceğe yönelik kaygıların artabileceği bugün işsizlik ve eğitim sektörü üzerine çok konuşulacak. Özellikle fikirsel ayrılıkları işaret eden gökyüzü, uzlaşmanın zor olacağının da altını çiziyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA