Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

2018 yılının ağırlığını Kasım ayında bırakacağız

Gezegenlerin seyrinin aktif olacağı bu ay, kişisel hayatlarımızın sınırlarını anlatmaya tutuşacağız. 2018 yılının en esrarengiz ayını yaşarken iç hesaplaşmalarımızın da önünü alamayacağız. Her ne kadar değişmediğimizi iddia etsek de 2018 yılının Kasım ayında değiştiğimizi kabul etmek zorunda kalacağız. Kendimize dahi tahammül edemediğimiz noktalarda çevremizdeki kişilere tahammül etmek zorunda kalacağız. Böyle durumlarda kendinize her zaman hatırlatmanız gereken bir konu var; size de başkası ya da başkaları aynı şekilde tahammül etmek zorunda kalabilir. Yordu, üzdü, kırdı, belirsizlikler yaşattı, olacak işi bozdu, olmayacak işleri başa getirdi, mümkün olanı imkansız hale getirdi… Eminim bu listeye eklemek istediğiniz daha pek çok madde vardır. 2018 yılını anlatan kitabımı kaleme alırken değişmeyen hiç kimsenin, hiçbir yapının, hiçbir duygunun kalmayacağını yazmıştım. Şimdi geçtiğimiz aylara bakınca birçok şeyi çok daha net görebiliyoruz. Hayat, hepimizi zorunlu bir değişime tabi tuttu ve direnen herkesin hayatına müdahale etti. Kasım ise değişim hızını kesmeden devam ederken, cesareti olanları ödüllendirecek. Duygularımız süt limandan çıkıp arşa değerken, bizler de bu değişimi sağlıklı değerlendiremeyeceğiz. 'Nasılsın?' sorusunun cevabına artık çoğu kişi 'Bilmiyorum' diyecek ya da sessiz kalmayı tercih edecek. Yılın yorgunluğunu 2018 yılının son aylarına yüklerken vicdanları da yoklayacak. Sevmek ise bu ay kimine zor, kimine çok kolay gelecek. Fedakarlık yapanları yoracak, sevmekten korkanları ise bir aşk böceği ya da gözü kara biri yapacak. Yardım kuruluşlarına destek artacak.

ASTROGÜNDEM
Ay-Plüton 120'liği iç siyasette karşılıklı güvene ve önemli paylaşımlara işaret edecek. Yeraltı kaynaklarının gündeme geleceği bugün yeni yatırım araçlarının yanı sıra tarihi eserlerle ilgili konularla da dikkatleri çekecek. Sosyal hayatımızda ise sırlarımız ortaya çıkabilir, dikkat!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA