Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Gelecek düşündüğünüz kadar korkutucu değil

Jenerasyon gezegenleri geri hareket etmeye başladığında iyicil gezegenler de bu maceraya bir süre önce dahil olmuştu, şifacı ve motivasyon gücü ile bilinen Chiron' da Koç burcunda hareket ediyor. 2027 yılına kadar da bu burçta kalacak. Eylül ayında Retro yaparak bir süreliğine Balık burcuna geri dönerken son hamlelerini de göstermeye başladı. Ve kalıcı olarak artık Şubat 2019'undan itibaren öncü burçta yerini alacak.

Chiron, Koç burcunda ne almana geliyor?

Chiron, öncü burç Koç'ta yerini alırken özgürlük alanını genişletmek isteyecek. Koç burcunun öncü etkilerini, bireysel çıkışlarını, aceleci yanlarını şifacı ve toparlayıcı yanında vurgulayacak. Kimliğimizi, kendimizi, benliğimizi bulmak adına ayağımıza kadar fırsatları getirecek. Sizin anlayacağınız devlerin aşkı ya da devlerin mücadelesi başlıyor. Olmazların olduğu bir yüzyıldan geçerken öncülerin bu yüzyılı adeta büyütmek için verdiği mücadele inanın bir ergen tavrına dönecek. Bu süreçte ben biliyorum, ben her şeyi yaparım, benim bildiklerim doğru mantığının üzerinden gelemeyeceğiz.

Chiron eskiyi geride bırakmak adına manevi arayışta yeni bir yaşam ya da tarz arayışı artacağını gösterir. Bu süreçte içi kapanık olmak yerinde dışa dönük olacağız bu yüzden insanlara hitap etmek, yardımcı olmak hatta liderlik etmek, sözünü geçirmekte bu toparlayıcı faktörlerin içinde yer alacak.

Gezegenlerin seyrine gelin hep beraber bakalım.

MERKÜR: Bir burçta kalma süresi 16- (20) gündür. Yılda üç kez geri hareket eder ve ortalama her geri hareketi20 gün sürer.

VENÜS: Bir burçta kalma süresi 25- (35) gündür. 1,5 yılda bir ortalama 40 gün geri hareket eder.

MARS: Bir burçta kalma süresi ortalama 45 gündür. Yaklaşık 2 ila 2,5 ay arasında geri hareket eder.

JÜPİTER: Bir burçta yaklaşık 1 yıl kalır. Bu zaman zarfı içinde yalnızca bir kez geri hareket eder ve yaklaşık 4 ay sürer.

SATÜRN: Her burçta ortalama 2 yıl hareket eder. Bu süre içinde bir kez yaklaşık 4 ila 5 ay arasında geri hareket eder.

CHİRON: Her burçta kalma süresi 1,5 ila 8 yıl arasında değişkenlik gösterir. Sürekli olarak, ortalama 10 ay düz seyrinde devam ederken, 4 ay geri hareket eder.

URANÜS: Bir burçta kalma süresi yaklaşık 7 yıldır. Her yıl ortalama 5 ay geri hareket eder.

NEPTÜN: Bir burçta kalma süresi yaklaşık 15 yıldır. Yılda ortalama 5 ay geri hareket eder.

PLUTON: 12 ila 24 yıl arasında burç değiştirir. Her burçta kalma süresi farklıdır. Yılda ortalama 5 ay geri hareket eder

Astrogündem; Ay-Neptün 90'lığı gizli yapıları sahneye taşıyor. Tarikat kimliği ile genişleyen oluşumları, birçok ülkede eş zamanlı gündeme getirmeye devam ediyor. Ünlü isimleri de etkileyecek olan bu durum dünyanın farklı ülkelerine kadar sirayet ederken, özenilen hayatlar mercek altına alınmaya başlıyor.

KOÇ: Bugün uzun zamandır planını yaptığın alım satım işlerini gerçekleştirmek için harekete geçebilirsin. Dijital dünyadan online sistem ile yapacağın ödemelere kadar dikkatli olman gereken bir gün. Bir arkadaşına verdiğin sözü unutman sorun yaşamanıza neden olabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, bugün sorunlara da hazırlıklı olmalısın.

BOĞA: Güne çok iyi başlamasan da gün içindeki gelişmeler seni kendine getirecek. Sana karşı keskin konuşmalar yapan insanlara tahammülünün kalmadığını senin de net bir şekilde göstereceğin bir gün. Lafını sakınmayacak, haklılığını ortaya koyacaksın. Çevrene uyum sağlamaya çalış. Günlük iletişimde gerçekleştirdiğin konuşmaların rekabete dönüşmesini sağlama.

İKİZLER: Olumlu ruh halin bugün fazlasıyla dikkat çekebilir. Özellikle bir süredir iş ortamında anlaşma konusunda sorun yaşadığın üstün ile ciddi bir konuşma gerçekleştirebilir, taleplerin konusunda açık olabilirsin. Ancak kendine güvenerek aldığın bazı kararlar, gerçeği pek de yansıtmıyor olabilir. Karar arifesini biraz daha uzun tutmakta fayda var.

YENGEÇ: Akıl karışıklığının işlerine de yansıyabileceği bir gün. Kendini toparlamak adına çevrendeki insanlarla arana mesafe koyabilir, gün içinde alacağın kararlarda kimseden etkilenmek istemeyebilirsin. Gün içerisinde gözünü telefonundan ayırmamanı tavsiye ederim. Beklediğin görüşme bugün gerçekleşebilir.

ASLAN: Detaylar bugün senin için ön planda. Fikrin alınmadan hayatına dair alınan bir karar ailenle gerilmene neden olabilir. Gökyüzü seni destekler konumda hareket ederken, fevri davranışlardan sakınmalısın. İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan, değer verdiğin kişinin seni yeterince anlamadığını düşüneceksin.

BAŞAK: Devamlılığı olan sorunlarınla ilgili çözümler bulabilirsin. Gökyüzü, bir süredir kişisel görünümünde yapmak istediğin değişiklikler için harekete geçme zamanı olduğunu işaret ediyor. Eğer evli bir Başak burcuysan çocuklarının gelişimi ile ilgili kurslara katılmak isteyeceksin. Dağınık giden hiçbir şeye tahammülün yok.

TERAZİ: Bugün farklı fikirlerinle adından sıkça söz ettirebilir, düşüncelerinle takdir toplayabilirsin. Eğer işe yeni başlamış bir Terazi burcuysan kendini göstermek konusunda oldukça başarılı olacaksın. Gizli rakiplerine dikkat etmeni tavsiye ederim. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, senden beklenen ilgiyi göremeyen sevgilinin, şikâyetlerine şaşıracaksın.

AKREP: Gökyüzü mesleki açıdan seni destekler konumda hareket ediyor. Özellikle yeni bir anlaşmaya ya da projeye imza atacaksan, şartnamelerin detaylarında bile belirleyici olabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Akrep burcuysan, tüm sorunların üçüncü kişilerden kaynaklandığına kanaat getireceksin.

YAY: Senin için şansını zorlayacağın bir gün başlıyor. Özellikle yaşam alanın ile ilgili yapmak istediğin düzenlemeler için harekete geçebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişiyle günü birlik gezilere katılabilirsin. Eğer ailen ile beraber yaşıyorsan onların kararına uymak senin için oldukça zor olacak.

OĞLAK: Maddi konuların gündemine oldukça hâkim olduğu bir gün seni bekliyor. Kazançlarının ön planda olduğu bir süreçte iş yerinden beklentilerin artabilir. Kariyerinle ilgili yapmak istediğin konuşmaların varsa, ertelemen daha doğru olur. Daha önce yaptığın ödeme planını değiştirmek zorunda kalabilir, bütçeni aşacak sürpriz ödemelerle karşılaşabilirsin.

KOVA: Akışına bıraktığın olayları kontrol altına almanın zamanı geldi. Uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşın ile yüzleşmeler yaşayabilir, kendini anlatmak adına açıklamalar yapabilirsin. Geçmişte yaşanan bir olayı bugün tekrar gündeme gelmesi pek hoşuna gitmeyecek. Detaylara takılmadan önce düşün ve hayatını yaşamayı unutma.

BALIK: Günün sana özel haberleri var. Bir süredir iş yerinde hissettiğin gergin havadan rahatsız olabilir, olaylara dâhil olma ihtiyacı hissedebilirsin. Geçtiğimiz günleri değerlendirdiğinde bazı konuların gerçekliği kafanı bulandırabilir. O kadar çok şey üst üstte gelmiş olmalı ki hala şaşkınlığını yaşıyor olabilirsin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA