Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Gezegenler kadınları işaret ediyor.

Madem gökyüzü gözünü kadınlara dikti bizde dönüp bakalım ne istiyor diye? Gökyüzündeki devir teslim töreni tüm göz önünüzdeki ünlüleri mercek altına alırken dünyaca ünlü starların da hayatını konuşacağız demektir. Işıltısı ve enerjisi ile büyüleyen ünlülerin bugünlerde aslında gerçek hayatta ne tür kaygıları hayata dair ne tür dertleri olduğunu fark edeceğiz. 2018 yılının en hızlı günlerinden geçerken bol retrolu günlerde hemen hemen her dizi setinde ayrı sıkıntının, derdin, insana dair sorunların konuşulduğunu fark edeceğiz. Birçok kişi için sandığımızdan daha az şey biliyormuşuz da diyeceğiz. Kimin kime adil davrandığını, nasıl sevdiğini tartıp, ölçüp, biçeceğiz. Artık Uranüs Koç burcunda ve Ay düğümleri de burç değiştirdi. Kısacası gökyüzünde devri teslim törenleri yaşanırken sıkışan enerji en çok yaratıcılığı ile ön plana çıkmış yıldızları mercek altına alacak. Bu süreçte hiç kimse zaafını, kötü özeliklerini, özlemini gizleyemeyecek. Kısacası kim sinirli, kim tükenmişlik sendromunda, kim hayatla barışık, kim biz gibi diye ayıracağız.

Hayatın bir anlatı olmadığını bu seferde ünlülerin dilinden, gözlerinden, sevinçlerinden, hayal kırıklıklarından dinleyeceğiz. Tabi sadece bizim ülkemizin ünlülerini değil. Dünyaca ünlü kadınların başına gelenleri, zorluklarını, hatta travmalarını, sevinçlerini, çocukları ile ilişkilerini konuşacağız. Peki hiç mi sevinen olmayacak kadınlar arasında derseniz tabi ki olacak. Gezegenlerin kadınlara olan desteği karışıklıkta kalmış herkese tılsımlı, dişil günlerin enerjisini sunacak.

Âşık olacak, sevecek, sevilecek, sağlığı ile zorlansa da aşkın büyüsü onu ikinci kez gelin yapacak ünlülerin arasında artık bundan sonra eğer sizde 1987 doğumlu bir Koç burcuysanız İrem Derici gibi aşka inancınızı kaybetmeyin derim.

Birçok 1983 doğumlu gibi Jüpiter'i, Uranüs'ü Yay burcunda olan Ezgi Mola'da doğduğu yıldan dolayı en çok çeken ünlüler arasında. Son 3 yıldır kalbinin boş olduğunu dile getiren ünlü güzel şimdilerde ise Jüpiter sayesinde aşka kapılarını sonuna kadar açarken 2019'da yüzü en çok gülecek isimler arasında olacak. Sizde 1983 doğumluysanız yüzünüzü güldüren günlere doğru yürürken küçük detayların canınızı sıkmasına izin vermeyin.

Boğa olup da kocaman gülümsemesi ile konuşacağımız, bugünlerde yeni projeleriyle gündemde olan Burcu Biricik aklımıza gelmez mi? Ünlü güzelin doğduğu yıldaki Oğlak transitleri onun yaz boyunca depresif modundan çıkarmamış olsa da aslında 2018 yılı en çok 1989 doğumlularla uğraştı diyebiliriz. Şimdilerde evli olan Burcu Biricik'i önümüzdeki günlerde güzel haberlerini üst üste verebilir. 2019 yılı gelmeden anne olacağının haberini alacağımız ünlüler arasında yer alırken, çocuk sahibi olacak burçlar arasında Boğa yer alıyor. Tüm boğa burçlarına duyurulur.

İlişkilerinde aradığı güveni bulamayan bir diğer Boğa burcu Ece Erken ise bu aralar magazin gündeminde bol bol yer alacak. Ünlü bir aşkla isminden söz ettirebilir. Tüm Boğaları etkileyecek günler gelmişken 40 döngüsünden geçen Ece Erken'in de çok fark değişiklikler yapacağını duyacağız. Kaldı ki astrolojide 40 döngüsü çok önemlidir. Hayatın 40. evresinden geçen tüm 1978 doğumlular bu süreçte şehir, ülke, medeni durum gibi değişiklikler yapabilirler. Tabi 1978 doğumluysanız iseniz bu yorum sizin için de olacaktır.

Yakın tarihte gelin olan telli, duvaklı hayatını kuran 1979 doğumlu Bengü'nün hayatında güzel değişimler devam edecek. Önümüzdeki günlerde bebek haberleri ile duyacağımız Boğa burcu Bengü, birçok 1979 doğumlu gibi ailesi ile ilgili sağlık sorunlarıyla veya mesafeli kişilerin kaprisleri ile de uğraşabilir.

Astrogündem; Ay-Satürn kavuşumu sınır komşularında hareketlenmelere vurgu yapıyor. Sahneye çıkan ülkeler yer değiştirirken, art arda açıklamalar gelebilir. Temmuz ayından bu zamana küçülmeye gitmiş üretim sektörünü artık çok daha büyük günler bekliyor. Hiçbir şey olmaz demeyin, sanayi ve kimya sektörünü çok konuşacağız.

KOÇ: İkili ilişkilerinde iletişimin ve yakınlığın arttığı bir gün seni bekliyor. Bugün bir araya geldiğin insanlarla beklediğinden de iyi vakit geçirebilirsin. Sebepsiz yere sevdiğin insanlara karşı yapılan haksızlıklar ile baş edebilirsin. Duygusal sulh istiyorsan bu sıralar etrafına "Show" yapmak isteyenlere cevabın hazır.

BOĞA: Sakin kalmayı tercih edeceğin bugünde evinle ilgilenmek isteyebilir, yaşam alanında yeniliklere gidebilirsin. Yapacağın harcamalara dikkat etmende fayda var, bütçeni biraz zorlayabilirsin. Eğer evli bir Boğa burcuysan eşinin ailesi ile ilgili sağlık haberleri alabilirsin. Bazı konuların sorumluluğunu zorunlu olarak almak sana zor geliyor.

İKİZLER: Biraz sakinleşme zamanı. Bir süredir yolunda gitmeyen konulara bugün kafa yormak istemeyebilirsin. Keyifli bir gün seni bekliyor. Yeni bakış açıları kazanmak, ruhsal ve duygusal dünyana derinlik kazandırabilir. Karmaşık gibi gelen eğlence hayatının içinde yer almak, sosyal çevrende çok konuşulacağın anlamına gelebilir.

YENGEÇ: Bitmiş bir ilişkinin etkisi hala hayatında devam ediyorsa bugün son vermenin zamanı. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinin yapacağı sürpriz büyük bir şok etkisi yaratabilir. Kendi hayatını yoluna sokmak isterken gündemin yoğunluğu hedeflerinin değişmesine neden olabilir. Aile büyüklerin ile sert diyaloglara girebilirsin.

ASLAN: Bir süredir yapmayı planladığın alışverişi bir aile ferdiyle gerçekleştirebilirsin. Bir süredir almak istediğin ancak bütçe planlamana uymadığı için vazgeçtiğin ev eşyası için borca girebilirsin. Annenin ya da anne kadar yakın gördüğün bir sevdiğinin sözlerine kulak vermelisin. Özellikle bugün!

BAŞAK: Rahatına düşkünlüğün üzerinde. Arkadaşlarının yaptığı her organizasyonda son dakika değişiklikleri söz konusu olabilir. Yalnız kalmak istemediğin bugünde duygusal bağ kurduğun bir arkadaşının sana eşlik etmesini isteyebilirsin. Kendini ifade ediş şeklinde iletişim kanalların fazlası ile açık olacak.

TERAZİ: Bugün ikili ilişkilerine dikkat etmen gerekebilir. Evliliği hakkında senden tavsiye almak isteyen bir arkadaşının tepkilerine maruz kalabilirsin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, gün içerisinde tesadüfen tanışacağın kişi seni epey etkileyecek. Kalbinde adeta kelebeklerin uçtuğunu hissedeceksin Organize olabilmen için ideal bir gün olabilir.

AKREP: İş yoğunluğundan bir süredir şikâyetçi olan sevgilinle sorun yaşamanız an meselesi. Her ne kadar sana karşı anlayışlı davranmasını istesen de aslında ona da hak veriyorsun. Arkadaşlarının aracı olması ile sorunları aşmaya çalışacaksın. Hayatını basitleştirmek aslında bazı konulara daha çok zaman ayırman anlamına gelecek.

YAY: Bugün sevdiklerinin sana ihtiyacı olabilir. Ailenden ya da sevdiğin bir yakınından telefon alabilir, maddi anlamda onlara destek isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan senin gibi "aşka âşık" biri için hislerini saklamak ne kadar doğru olur? İlişkisi olan bir Yay burcuysan, yeniliklerden kaçınmıyorsun ama geleneksek bakış açın onu çok sahiplenmene neden oluyor.

OĞLAK: Bugün elini hangi işe atsan, üstesinden geliyorsun. Kalabalık ortamlarda bulunabilir, farklı organizasyonlara katılabilirsin. Günün dikkat çeken ismi sen olacaksın. Bu durumdan da oldukça memnunsun. Uzun zamandır bunalımda olduğunu düşünüyorsan bu durumun geçici olduğunu fark etmelisin.

KOVA: Gün yoğunluğu senin için sabah saatlerinde başlıyor. Bir süredir görüşemediğin aile bireylerin bir tarafta ise zaman ayıramadığın arkadaşların arasında kaldığını hissedebilirsin. Sabah saatlerinde alacağın telefon güne dair tüm planlarını değiştirecek. Bir araya geleceğin yakınlarınla keyifli sohbetler gerçekleştirebilirsin.

BALIK: Bugün temizlik günü! Uzun süredir kullanmadığın eşyalarından kurtulmak isteyebilir, bir süredir sana yalnızca sorunlarıyla gelen arkadaşından vazgeçebilirsin. Teknolojik aletlerle arana bugün mesafe koyacaksın. İnsanlara bazı konularda dayatmacı davranman, onların iş sürecini bozabilir. Harcanan zamanın olmadığını fark edebilirsin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA