Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Şans kapıları aralanıyor

Şans gezegenini temsil eden Jüpiter, Yay burcunda hareket etmeye başladı ve bir yıllık yeni bir sürece adını koyacak.
İşte burçlara etkisi...
KOÇ: Dönüşüm süreci yaşarken, hayatınızda değer vereceğiniz insanların yerini değiştireceksiniz. Daha önce boşandıysanız evlenebilirsiniz.
BOĞA: Hayata dair kaygılarınız azalırken, önünüzde engel olarak gördüğünüz konuları da kolaylıkla halledebileceksiniz.
Ülke veya şehir değiştirebilirsiniz.
İKİZLER: Uzun süreli ilişkiler ile ilgili olumlu gelişmeler söz konusu. Ciddi adımlar atabilirsiniz. Yalnızsanız, hayatınızın aşkı diyeceğiniz kişi ile tanışacaksınız.
YENGEÇ: Kurduğunuz düzende yenilikler yapacak, mevcut düzeninizi iyileştireceksiniz. Maddi gücünüzü yeniden yakalayabilirsiniz.
ASLAN: İyi ve rahat hissettiğiniz her alanı kapsayacak olan Jüpiter, aile hayatını düzenlemek ve çocuk sahibi olmak için uygun bir süreci de işaret ediyor.
BAŞAK: Şehir değiştirmek, yatırım yapmak, ev satın almak ya da mevcut evi satmak gibi konular gündeme gelebilir. Zenginleşeceksiniz!
TERAZİ: İletişim kurduğunuz kişilerde de değişimler yaşayabilirsiniz.
Hayatınızı değiştirme cesaretini kendinizde bulacaksınız.
AKREP: Kazançlar, maddi güvenceler daha ön plana çıkarken bütçe planlamasını yapmanız da kolaylaşacak. Para sorunlarınız çözülecek.
YAY: Hayatınıza dair net kararlar alacağınız bu süreçte aile hayatı ve kariyer üzerine değişimler yaşayacaksınız. Kadere çelme takma sırası sizde.
OĞLAK: Sırlar ortaya çıkarken, çevrenizdeki kötü niyetli kişileri de fark edeceksiniz. Aileniz ile ilgili gelişmeler yaşayacaksınız.
KOVA: Statünüz, kariyeriniz ile ilgili çok keyifli günler yaşarken hem kendinizi, hem de çevrenizdeki kişileri yükselteceksiniz.
BALIK: Maaş zammı, terfi alabilirsiniz. İş değişikliği yapabilir, iş sahibi olabilirsiniz.


ASTROGÜNDEM
Dünyada mülteci kampları konuşulacak! Ay-Neptün 60'lığı kaotik olayları işaret ederken, ruhsal travmaları olan ünlü isimlerin sosyal medya açıklamaları dikkatleri çekebilir. Gizli saklı yaşanan ilişkiler ise mercek altında olacak. Bugün her an her şey olabilir. Dikkat etmenizde fayda var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA