Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

19 yıl önce aldığımız kararlara geri döneceğiz

Aks değiştiren Kuzey-Güney ay düğümleri istesek de istemesek de bizleri 19 yıl geriye götürecek. Kaderimiz Yengeç-Oğlak aksında yaşanmaya başlarken özellikle iş ve ev yaşamında kendinizi yarım hissediyorsanız çok daha somut adımlar atacaksınız. Kuzey- Güney ay düğümünü şu şekilde hesaplayabilirsiniz: Her burçta ortalama 1.5 yıl kaldığını ve dolayısıyla 19 yılda bir başladığı noktaya geldiğini düşünecek olursak, 2000 yılındaki pozisyonuna geri geliyor. Yani 2000- 2001 doğumluların duygu durumlarını değiştiriyor. Onlara cesaret veriyor.
Aynı zamanda 2000-2001 yıllarında bir evlilik kararı aldıysanız ya da yeni bir işe başladıysanız artık sizin için ana karma işlemeye başlayacak demektir.
Bu süreçte;
2000-
2001 doğumlular büyük bir sıçrayış yaşarken,
1981-
1983 doğumlular ise büyük değişimler yaşayacaklar.
1962-1964 doğumlular ise sırları ve ilişkileri ile ön plana çıkacaklar.
1944-1945 doğumluların ise bir sonraki nesile maddi-manevi el vermeleri, alan açmaları gerektiği ortaya çıkacak.
Kuzey Ay Düğümü ruhumuzun ve hayatımızın geçmişini ve geleceğini temsil eder. Kuzey Ay Düğümü'nün doğum haritalarımızda yerleştiği burç, ev pozisyonuna göre ruhumuzun gelişmesi için bu hayatı yaşarken neleri başarmamız gerektiğinin ana hatlarını verir.
Güney Ay Düğümü'nün bulunduğu burç ve ev geçmişten taşıdığımız yeteneklerimizi, anne ve babadan aldığımız karakteristik özelliklerimizi, genetik mirasımızı anlatır.
Güney Ay Düğümü, yerleşimi aileden gelen spesifik özellikleri ve korkuları taşır.
Becerilerinizi anneden veya babadan aldığınızı, kardeşlerinizde olmayan yeteneklerinizin şifrelerini anlatır.

ASTROGÜNDEM

İnsanın ayağını yerden kesen otomobil dünyasında devrim niteliğinde gelişmeler yaşanırken, işten çıkarmalar ile gündeme gelecek markalar olabilir. Ay-Merkür 60'lığı entelektüel zekanın topluma yansımasına neden olurken, sosyal medyanın gücünü bir kez daha açık açık görebiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA