Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

2018 yılının son virajını alıyoruz

Merkür, Yay burcuna geçişiyle birlikte 16 Kasım'da yavaşlamaya başladı ve bizi gergin günlerle başbaşa bıraktı. Merkür bu defa o kadar yavaşlayacak ki, Akrep burcuna kadar gidecek. Tabii bize de kaos dolu günler yaşatacak. 6 Aralık'a kadar her günü bir kenara not almanızı tavsiye ederim; gökyüzü bizleri normal olmayan olayların ortasına atmayı planlıyor.
Çokça gergin, fazlasıyla düzen meraklısı Merkür, bu sefer aramıza Yay burcunda retro hareketiyle dahil oldu. Değişken ateş grubu Yay burcunun genel yapısını zorlayacak.
Hak ve haksızlıkların çivisinin ne denli çıktığını bize göstermeye çalışacak.
Zaten huzursuz olan, kendini köşeye sıkışmış gibi hissedenleri biraz daha öfkelendirecek.
Ters köşeye oturtacak Merkür- Yay burcu retrosu; sosyal yaşamı, seyahatleri, inançları, adalet duygusunu, yurt dışına bağlı olan tüm ilişkileri sınava tabi tutabilir.
Güçlüyken aslında bir yandan aciz tarafımızı tanıyacağız.

RAHAT BIRAKMAYACAK
Merkür retrosu bizi rahat bırakmayacak çünkü geri hareketi sırasında iki burçta etkili olacak.
Akrep burcuna da şöyle bir uğrayan retro, cinselliğin ne tür sorunlar çıkarabileceğini gösterecek.
Merkür bu sefer bir başka olacak. Geri giderken aşka, ahlaka, adalete çaka satacak gibi görünüyor. Baş döndürücü etkisini eve, arabaya, lüks tüketime, sosyal yaşama, dünyevi hırslara, arkadaşa sarma potansiyelini de ortaya çıkaracak. Jüpiter, Yay burcuna geçti bundan sıkça bahsediyorum. 'Geldi yerleşti kendi burcuna ne güzel oldu, bol bol şans dağıtacak' derken, aslında Jüpiter'in bir yandan konuları büyüttüğünü, genişlettiğini unutmayalım lütfen. Geçmişe dönüp gitmeler, kafa tutmalar derken yakınlarımıza hesap sormaya başlayabiliriz.
Anneler, kız çocukları, kardeşler, kadın arkadaşlar Merkür gerilemesinden çekeceğiniz var.

ASTROGÜNDEM

Ay-Satürn 90'lığı uluslararası ilişkileri işaret ederken, konsoloslukları ve vizesiz geçiş hakkı sağlayan ülkeleri gündeme getirebilir. İletişim kurmanın zor olacağı bugün, siyasi isimlerin söylemlerinin yanı sıra diplomatların da ani çıkışlarına şahit olabiliriz. Gün, karışıklığı işaret ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA