Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Rüyalarımız bize ne anlatıyor?

Hepimiz rüya görürüz ve gördüğümüz rüyaları hayra yormak isteriz. İşte bu noktada rüyada gördüğünüz objelerden çok rüyayı ne zaman, hangi tarihte gördüğünüz önemlidir. Rüyayı Ay'ın fazına göre görmeniz önem taşır. Gördüğünüz rüyayı nasıl yorumlamalısınız?
Bu ayrımı Ay fazıyla yapabilirsiniz.
Dolunay fazı döngüsünde +3, -3 günleri etrafında gördüğünüz rüyalar haberci rüya niteliği taşır. Bu rüya olumsuz, sıkıntılı bir rüya ise size doğru bir olayın geldiğine delalet eder.
Yeniay gününde gördüğünüz rüyalardan ziyade Yeniay gününden önceki ve sonraki üçer günde gördüğünüz rüyalar ise yeniliğe açılır.
Ay fazları neyi ifade eder?
Ay; manevi duygularınızı, hislerinizi, çocuklarınızla olan ilişkinizi, anneliğinizi, annenizi, sevmek, sevilmek, saygınlık gibi duygusal ihtiyaçlarınızı temsil eder. Bu yüzden yeryüzündeki tüm canlılara önemli etkilerde bulunduğunu söylemek yanlış olmaz.
Yeniay günlerinde ise niyete girmeniz, dileklerinizi tutmanız büyük önem taşır. Çünkü Yeniay yenilenmek, sıfırlanmak, arınmak ve yeni başlangıçlar yapmak için oldukça ideal bir döngüdür. Yeniay sürecinde yeni bir projeye ya da işe başlayabilir, yaşam alanınızı değiştirme girişimlerinde bulunabilirsiniz.
Dolunay ise Ay'ın, Yeniay'dan 14 gün sonra ulaştığı konumdur.
Dolunay'ın etkileri birkaç gün önce görülür. Dolunayda bu etkiler zirveye ulaşır.



ASTRO GÜNDEM
Ay-Venüs 120'liği, tüm dünyada ünlü isimlerin yaşamlarını ve evliliklerini merkezine alıyor. Güne aldatma ve boşanma haberleri ile uyanabiliriz. Kimin haklı olduğuna karar vermekte oldukça zorlanacağız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA