Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Başak burcunun 210 günlük serüveni

Toprak gücünü hissetmeye hazır mısınız? Tutulma akslarının ağırlığı ve ay düğümlerinin desteğini almaya başlıyorsunuz. Değişken ve toprak elementine sahip bir burç olarak şansı hissedeceksiniz.
Yılın tam ortasından geçerken, Neptün size selam veriyor. Geri hareketine başlayan rüyaların prensi Neptün, Haziran ayından itibaren 5 ay boyunca sizinle olacak. İlişkilerinize dair hassaslığınız ve beklentiniz artarken, kendinizi sürekli geçmişe götürmeden de duramayacaksınız.
Tutulmalar size deneyim kazandırdı. 2015 yılından bu yana tutulma döngülerine eşlik eden değişken bir burç olarak, nasıl aşamalar kaydettiğinizi sizden iyi bilen yoktur. Temmuz ayının eşiğinde güneş tutulması ile karşı karşıyasınız. Tam güneş tutulması hayatla ilgili atacağınız alanları ve geçmişinizi yeniden masaya yatırmanızı sağlıyor.
Yaz aylarının kapısı size Yeniay ile açılıyor. Sabit ve ateş burcunun etkisindeki Ağustos Yeniay'ı, size güzel imkanlar sunacak. Yeni insanlarla tanışmanız yeni projeler anlamına gelebilir. Yıllardır dirsek dirseğe çalıştığınız kişilerle ilgili yol ayrımına da gidebilirsiniz.
Neleri başarabileceğinizi görmeye hazır olun. Yılın geri kalanında kendisine jestler yapan, dinleyen biri haline geliyorsunuz. Enerjinizi sömüren insanlardan uzaklaşacaksınız.
Aile içinde yaşanan haksızlıklara göğüs germemeniz, sizin ne kadar haklı olduğunuzu ortaya çıkarabilir. Eşinizin işiyle ilgili duygusal rahatsızlığına yardımcı olabilirsiniz.
Kasım ayındaki yılın son retrosu sizi yakından ilgilendiriyor. Yönetici gezegeniniz yılın son retrosuna giriyor. Su burcunda geri giden yönetici gezegeniniz adeta bir boğulma tehlikesi geçiriyor. Konulara balıklama atlamanıza neden olabilir.
Hayatınızın en önemli kararlarını alacağınız Aralık ayında, cesur davranmaya ne dersiniz? Maddi olarak kendinizi geride kalmış hissediyorsanız; dolunay, elinizden tutmak için sürpriz imkanlar sağlayacak.

ASTRO GÜNDEM
Venüs-Neptün ilişkisi, Angela Merkel'i gündeme getirebilir. Aşk ve güzellik gezegeni bugünden itibaren İkizler burcunda hareket etmeye başlarken, basın ve medya kuruluşlarında köklü değişiklikleri ardı ardına getirecek. Tüm gazetecileri ani değişiklikler bekliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA