Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Gökyüzü rotasını evlerımize çeviriyor

Hayatımızın her tarafını sarıp sarmalayan gökyüzü; zevklerimize, yaşamı ele alış biçimimize kadar değişime uğramamızı istiyor.
Koç: Ateşin her tonunu kendinize yakın hissedersiniz. Evinizde bir hobi odası bulunması da tam size göredir.
Boğa: Lüks, geleneksel ve sade mekanları seversiniz. Canlı bitkiler ya da taze çiçek demetleri, günlük yaşam alanınızdaki enerjinizi pozitif yönde etkiler.
İkizler: Modayla oldukça ilgilisiniz ve sezonun trendlerini yakından takip edersiniz. Seçiminizi sıklıkla çift yönlü ya da amaçlı kullanılabilen objelerden yana yaparsınız.
Yengeç: Rahatlık sizin için her daim ön planda. Evinizin duvarlarından birinde aile resimlerinden oluşan bir albüm mutlaka yer alır.
Aslan: Geleneklere bağlı, sabit fikirli ve eli açık biri olarak egzotik aksesuvarların ve aydınlatmaların yer aldığı çarpıcı tasarımlar size hitap eder.
Başak: Sizin için düzen oldukça önemlidir. Her şeyin yerli yerinde ve birbiri ile uyum içinde olmasını istersiniz. Sandık ve kutuları kullanmayı seversiniz.
Terazi: Gösterişi sevseniz de zarifliğinizi korumaya özen gösterirsiniz. Rahat oturma grupları, loş ışıklar, zemine yakın mobilyalarla evinizi dekore edebilirsiniz.
Akrep: İradeli, kararlı, ne istediğini bilen birisiniz. Koyu renkli, kalın perdeler, farklı halılar, mistik aksesuvarlar ve egzotik bitkiler sizi tanımlar.
Yay: Abartıyı seven yapınız nedeniyle renkleri özgürce kullanabileceğiniz geniş bir alana ihtiyaç duyarsınız.
Oğlak: Disipline ve düzene önem veren birisiniz. Prestije önem veren biri olarak evinizdeki detayların gösterişli olması sizin için önemlidir.
Kova: Modern eşyalarla ve elektronik cihazlarla döşenmiş bir mekan tam size göre.
Balık: Canlı renkleri huzur verici eşyalarla ve objelerle kombin edersiniz.

ASTRO
GÜNDEM
Venüs-Satürn karşıtlığı, dünyanın bir köşesinde düzen bozmaya yönelik ayaklanmaları gündeme getirebilir. Avrupa ülkelerinin toplumsal olaylarla sınavları devam ederken, bu süreçte siyasi bir ismin istifası gündeme gelebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA