Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yeniay nelere dikkat çekecek?

Yeniay'la birlikte kalbini kırdığımız ya da kalbimizi kıran insanlarla yan yana gelebiliriz.
'Asla aynı platformda olmaz' dediğimiz insanları aynı safta görebiliriz.
1984-1998 doğumlu kişiler; ilişkileri, meslekleri ve kariyerleriyle ilgili farkındalık kazanabilirler... Gündüz saatlerinde gerçekleşen Yeniay, öncü burçların yönetiminde olacak. Bu durum;
Toplumları, bireyleri ilgilendirirken; ani patlamalara, ünlülerin potlarına tanıklık ettirebilir.
Enerji patlamasına neden olabilir. Haziran ayının son günlerine kadar etkisini gösterecek bu döngüde bir devinim içinde olduğumuzu hissedebiliriz. Çemberin içinde miyiz, yoksa dışında mı kalıyoruz? İşte bu soruların cevaplarını tüm bu süreç bittiğinde fark edebiliriz. Bu günlerde en çok sağlığı ve sınırları irdeleyeceğiz. İnsanlığın ne noktaya geldiğini seyredeceğiz. '2020 Şifreleri Çözüyor' kitabımda 'Duymaktan çok seyredeceğiz', 'Ekranlara yansıyan kareler', 'Yürekleri yoracak gelişmeler' gibi ifadelere zaman zaman yer vermiştim. Tüm bunları kapsayan gelişmelerin özellikle 24 Mart ve Mart ayını şekillendiren döngünün tam kendisi olduğunu söylemek yanlış olmaz.
Üzerimizdeki ağırlığı atıp hangi yöne gideceğimiz,
Sosyal ilişkileri minimalize edebileceğimiz,
Adrenalinin tamamen biteceği,
Eğlenceye dair tüm konuların erteleneceğini işaret edecek bir Oğlak kavuşumlarına tabi olacağız. 12 Ocak 2020'de, 502 yıl sonra kavuşan gezegenlerin seyrinde ortaya koronavirüsü çıktı. Benzer bir kavuşuma hazırlanan gezegenler ve aynı zamana gökyüzünde Yeniay'ın gerçekleşmesi, dünyada hiçbir kuralın işlemeyeceğini ifade edebilir. Hepimiz koşulsuz bir şekilde tüm bu süreci deneyimleyeceğiz.
Yeniay'da enerjisi yükselecek olanlar; 1984-1998 doğumlular.
Hayatı akışına bırakacaklar; 1970-1984 doğumlular.
2017 yılından beri devam eden bir davanız varsa, bu döngüde çözüme ulaşabilirsiniz.

ASTRO GÜNDEM
Güneş-Chiron kavuşumu, İngiltere ve Çin'in çekişmeli günlerine işaret ederken, dünyaca ünlü isimlerin itiraf gibi videoları olabilir. Ülkemizde basın yayın organları konuşulurken, ülkemizin boğazları da gündeme gelebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA