Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Jüpiter retrosunda doğanlar

Jüpiter bolluk, bereket, şans, genişleme, felsefe, farklı kültür temaları gibi konuları yönetmektedir. Aynı zamanda hoşgörü, barış, bağışlama, iyimserlik, umut, zenginlik, ileri görüşlülük, bilgelik, dürüstlük gibi konuları da temsil etmektedir. Jüpiter başkalarının hakkını korumayı ve sorunlarla mücadele edenlere yardım etmeyi de vurgulamaktadır.

FARKINDALIK SÜRECİ
Jüpiter'in retro hareketi yaklaşık olarak 120 gün sürmektedir. Jüpiter retrosunun gerçekleştiği dönemler her birimizin hayatına farklı şekillerde sirayet etmektedir. Bu süreçte bilgi edinme konusunda atağa geçilse de aceleci davranmak, tüm bilgilere bir anda ulaşma isteği, bilgileri öğrenme konusunda sıkıntılar yaşanmasına neden olabilir. Aslına Jüpiter retrosu sürecinde derin bir muhakeme ve sorgulama içerisine gireriz. İçinde bulunduğumuz durumu, yaşantımızı, inançlarımızı, düşüncelerimizi ve hatta önyargılı düşüncelerimizi irdeleriz. Bu sorgulama süreci her ne kadar olumsuz gibi görünse de aslında kendimize karşı kazançlı çıkacağımız bir farkındalık sürecidir. Jüpiter retrosu ile doğan insanlar ise inanç ve ahlak konularına yönelik çoğunluktan daha farklı bakış bir açısına sahip olmaya eğilimlidirler. Başkalarından ziyade yaşamdan edindikleri derslerde bireysel tecrübeleri baskın rol oynar. Genellikle kendilerini şanssız olarak görürler. Gelecek hakkında kaygılı insanlar olduklarından planlı ve tedbirli davranırlar. Doğum haritasında Jüpiter hangi eve düşmüşse, o evin konusuyla ilgili kimi zaman kibirli ve çok bilmiş davranışlar sergileyebilirler. Tüm bunlarla birlikte Jüpiter retrosu kişilerin görünenle yetinmemesini de tetikleyebilir. Karşılarına çıkan ya da tecrübe ettikleri konuların perde arkasını irdeleyebilirler. Jüpiter retrosunda doğan kişiler farklı bakış açılarına, perspektiflere, inanç ya da değer sistemine sahiptirler. Halihazırda sunulan bilgiler onlar için tatmin edici değildir. Deyim yerindeyse hayatın akışı içerisinde yaparak- yaşayarak öğrenirler. Bu tecrübeler onlar için etkili bilgi haznelerine dönüşebilmektedir. Yani daha açık bir dille ifade etmek gerekirse yaşam sahnesinde yeri geldiğinde başrol oynamaktan çekinmeyen bu kişiler, yaşadıklarını önemli öğretilere dönüştürebilirler. Kendi deneyimlerinden ders çıkararak adım atarlar. Ancak bunlara rağmen özünde şanslı olmadıklarına inandıkları için gelecekleri ya da eylemlerinin sonuçları konusunda endişeli bir ruh haline sahip olabilirler.

ASTRO
GÜNDEM
Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Retrolar safları yine sıklaştırıyor. Wuhan şehri tekrar dünya gündemine otururken, sosyal medya platformları yeni yaptırımlarla karşımıza çıkabilir. Venüs -Neptün 90'lığı ile skandal görüntüler tartışmaları da beraberinde getirecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA