Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yeniay İkizler Burcunda

Hareketli, renkli ve coşkulu hava burcunun hızlı düşünen yanlarına bürünmeye hazır mısınız? Güneş İkizler burcundayken bugün Yeniay gerçekleşecek! Eğer yalnızsanız evren artık sizin için çarkı döndürecek. Arkadaşlarınıza karşı şüpheleri olanlardansanız ya gerçekler önünüze gelecek ya da kuruntularınızla yüzleşeceksiniz. Yeniay bizlere bir tünelin ucuna doğru yaklaştığımızı hissettirecek.

TEKNOLOJİ YÜKSELİŞTE
Yaz için hayal kurduğumuz yolculuklar ve planlar değişecek. Bu sebeple kendimize karşı olan ilgi ve alakamız artabilir. Değişken burçtaki Yeniay adeta aşka taş atarken, sevilmenin daha çok peşine düşebiliriz. Türkiye'nin kariyer evinde etkin olan bu gökyüzü hareketi, Türkiye'nin Ay burcu ile iletişim kuracak. Ritmi değişen dünyanın ekseni de kayacak. Doğrular ve eğriler tartışılırken liderlerin birtakım ailevi olaylarına da tanıklık edebiliriz. Herkes kendi kabuğuna çekilmek isteyecek. İnsanlar kendi dünyalarını, yaşamlarını güncelleyecek. Akrabalık ve kardeş ilişkilerinde sınırlar yeniden belirlenirken, sosyal medyada ünlülerin hayatlarını seyretmekten sıkılanların sayısı artacak. Telefon orucu yeni ilaç olurken birçok kişide sosyal medya detoksu başlayabilir. İnsan tabiattan uzaklaştıkça kalbi katılaşır. Yeniay, kendi yolumuza ve hedeflerimize ulaşmamız konusunda bizlere ön ayak olacak. Nasıl yaşamak ve neleri konuşmak istiyorsak buna zemin hazırlayabilir. Yeniay, ilişkileri de bu anlamda geliştireceğini ifade ediyor. Güven duygusu ile yaşamlarımızı şekillendirmek önem arz edebilir. Aklımız sürekli işlerimizde olabilir. Hayatımızdaki bazı lükslerin bizlere olan etkilerini daha iyi gözlemleyeceğiz. Tüketim alışkanlıkları baştan sona değişirken evini değiştirenlerin sayısı da artabilir. En yakın arkadaşlarımızı tanıyalım: Telefon, internet ve teknoloji… Teknoloji bu evrede önemli olacak. Kendisine olan ilgimiz artacak. Düzenimizi ve derli toplu hareket edebilmemizi sağlayacak. Dijital konulara meraklı olanlar ve bu alanları hobi olarak edinenler, becerilerini iş sahasına taşıyabilirler. Sosyal medya kullanımı ve bu mecralardaki paylaşımlar hiç olmadığı kadar artacak.

ASTRO
GÜNDEM
İş insanlarının yolları, yönleri, iş yapma şekilleri değişiyor. Merkür- Venüs kavuşumu; toplumsal normları sarsacak ilişkileri dünya manşetlerine taşıyabilir. 1991 yılında kaderi değişen Rusya ve Kazakistan'ın ilişkileri gündeme gelebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA