Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Kan kaybı sürüyor

Trabzonspor'da sorunlar devam ediyor. Hugo Bross, sezon başından beri arayışlarına ara vermiyor! Bu maça çıkarken de geçen hafta Manisa'da ilk 11'de yer verdiği oyunculardan 4'ünü yanında oturttu. Maçın başlamasıyla birlikte Trabzonspor kendi sahasında oynamasına rağmen bir türlü organize olamayan takımdı. Nasıl olsun ki! Öyle bir orta saha var ki top almamak için elinden geleni yapıyor! Sorumluluk duyguları hiç yok. Gabriç ne için alındı? Sol kanatta görülen eksiklik yüzünden alındığı söyleniyor. Ama gel gör ki 2 haftadan beri Bross kendisine sağ tarafta şans veriyor! Ortaya koyduğu oyun için söylenecek tek sözümüz: "Takımını 10 kişi bıraktı." Bross ikinci yarıya başlarken ilk defa takımına katkı yapan Barış'ı oyundan aldı. Trabzonspor için sezon başından beri yazıyoruz, tek santrfor anlayışıyla sahaya çıktığınızda pozisyon üretmekte zorluk çekersin. Gökhan Ünal ve Umut Bulut, her ikisi de böylesi bir oyun sistemine uygun değil. Kaldı ki, sezon başından bugüne kadar görev verilen maçlarda kaçırdıkları her gol pozisyonu sonucunda oluşan tepki yüzünden öz güvenlerini tamamen yitirmiş durumdalar. Maçın son dakikasında girdiği gol pozisyonunda Gökhan Ünal'ın eski kimliği olsa rahatlıkla golü yapabilirdi. Bir başka sorun ise savunma. Song ve Giray geriden her pozisyonda uzun top kullanma yanlışı sergilediler. Öyle ki ikinci yarıda orta sahalarına topu vererek oynamayı düşündüler. Oysa ki kendi aralarında pas yapmak yerine kenara daha çabuk topu taşıyabilseler daha farklı bir oyun ortaya çıkar. Geriden atılan her top Bursaspor'un ekmeğine yağ sürdü ve dönen toplarda Bursaspor daha etkili ataklar üretti.

BURSA'DA FİNAL PASI YOK
Bursaspor oyuna iyi başladı golü buldu. Fakat sonrasında orta sahasında öne dönük paslar çıkmadığı için çabuk ve etkili oyuncularını kullanamadı. Özelikle maçın ikinci yarısında çok adamla geldikleri anlarda bile final pası yetersizlikleri göze çarptı. Sonuç olarak Trabzonspor kan kaybetmeye devam ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA