Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Güneş'i beklerken...

Çalkantılarla dolu bir haftayı geride bırakan Trabzonspor, Eskişehir maçında aldığı üç puanla moral kazandı. Oyunun ilk yarısında zaman zaman olumlu görüntüler veren bir takım seyrettik. Karşı alanda ikili, üçlü sıkıştırmalarla rakibi hataya zorladıkları anlarda kapılan toplar sonucunda her iki kenardan da atak girişimlerinde bulunan bir Trabzonspor vardı.
Hazırlanış ve sonuç anlamında atılan mükemmel gol dışında, oyunda gol pozisyonları üreten de Trabzonspor'du. Bu yarıda göze çarpan, ilk kez 11'de şans bulan Ömer Aysan ve orta sahada mücadele yönünden Selçuk ve Colman'dı
İkinci yarıda Serkan ile kazanılan golden sonra ise Trabzonspor'da tempo tamamen düştü. Kendi alanında oyunu kabul etmeye başladılar. Selçuk ve Colman oyundan silindi. Önde ise; ne Umut ne de Alanzinho top tutma becerisi gösteremediler.
Kendilerine gelen topların birçoğunu kaybettikleri için geri dönüşlerde sezon başından beri zaten sorunları olan Trabzonspor karşısında, Eskişehirspor daha fazla hücum girişimlerinde bulundu ve gol pozisyonları üretmeye başladı.

SON 3 HAFTA ÖNEMLİ
Yenilen golde hem savunma hem de kaleci Onur'un büyük hataları vardı.
Sonrasında yaşanılan panik ve telaşı da normal karşılamak gerek. Sonuçta alınan 3 puan, Trabzonspor'un moral motivasyonunu yükseltmesi açısından önemli.
Yeni teknik adam Şenol Güneş'i çok önemli işler bekliyor.
Önce kısa vadede yapılması gereken, Trabzonsporlu oyuncuların maddi konularda sorunlarını çözmek ve takıma yeniden bir güven ortamı yaratabilmek olmalıdır.
İstikrarlı bir yapının kurulabilmesi için de kabul etmek gerekir ki, zamana gereksinimi var.
İlk yarının kalan 3 haftasında alınabilecek azami puanlar sayesinde ikinci yarıda daha istikrarlı sonuçlar alan bir Trabzonspor seyredebiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA