Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Yelkenleri doldurun

Bir işe iyi başlamak "O işi bitirmenin en azından yarısıdır" derler... Trabzonspor'un iyi başladığını söyleyebilmemiz için Antalya deplasmanından kayıpsız dönmesi gerekiyor. Milli maçtan dolayı sonraki hafta boş. Lige verilen bu ara Süper Kupa, iki Liverpool maçı, biri deplasmanda iki lig maçı sonrası ilaç gibi gelecek.

ANTALYA ÇOK ÖNEMLİ
Ardından Sivas ve Manisa ile iki iç saha maçı oynanacak ki, bu karşılaşmalarda alınacak olası 6 puan Antalya maçının olumlu sonucunu anlamlı kılacak. Bu karşılaşma bunun için çok önemli diyoruz. Takımda yorgunluğun üst düzeyde olduğunu biliyoruz. Antalya'nın sıcağının da buna tuz-biber ekeceğini düşünüyoruz. Umut Bulut ile yaşanan travmayı da unutmuyoruz.
Ama tüm bunlara rağmen hani "Biraz daha sıkın dişinizi" derler ya, içinde bulunulan durum da bundan farklı değil. Antalya maçına gelirsek...
Şenol hocanın üç haftadır fazla rotasyon yaptığı söylenemez. Bu yüzden en fazla yükü Serkan, Cale, Egemen, Selçuk İnan ve Colman çekti. Engin ile Jaja'nın artık öne çıkmaları gerekiyor. Ve kuşkusuz Sezer.

BURAK'A YAZIK OLACAK!
Burak'a bir parantez açmak isterim. Fiziki olarak saha içinde olup da düşünce olarak bu kadar saha dışında olunur!
Ona birileri erken emekliliğin ne olduğunu anlatmalı. Yoksa kendisi için çok yazık olacak. Son olarak şunu söyleyebiliriz ki, eğer Trabzonsporlu oyuncular bu araya kafaları rahat bir biçimde girmek istiyorlarsa, Antalya engelini ne yapıp edip aşmaları gerekiyor. Unutulmasın ki şampiyonluk işin başında yelkenlerine doldurduğun rüzgarla çok ilintilidir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA